Siirry pääsisältöön
Roslagens Rospigg Lager
Täältä voit helposti tilata Roslagens Rospigg Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roslagens Rospigg Lager

Ruotsi Stockholms länNorrtälje kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Roslagens Rospigg Lager

Roslagens Rospigg Lager on laadukas olut, joka tunnetaan alkuperäisestä ruotsalaisesta perinteestään. Tämä olut saa nimensä rospiggista, erityisestä metallisesta naulasta, jota käytetään perinteisesti pitämään veneet paikallaan Ruotsin Roslagenin kapeilla satamissa. Roslagens Rospigg Lagerin ainutlaatuinen alkuperä ja perinne luovat sen jännittävän ja kiehtovan luonteen, joka nostaa sen kilpailijoista erottumaan.

Roslagens Rospigg Lager on erittäin maukas olut, joka tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun. Sen huolellisesti valitut maltaat tuovat esiin pehmeät paahtuneet viljan sävyt, samalla kun humala antaa sille raikkaan, mutta lempeän bitterisen maun. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostuneita ja monimutkaisia makuja.

Roslagens Rospigg Lagerilla on myös houkutteleva tuoksu, joka yhdistää mausteiset ja hedelmäiset vivahteet. Sen tuoksu herättää mielikuvia lämpimistä kesäpäivistä meren rannalla ja lisää oluen kokonaisvaltaista nautintoa.

Roslagens Rospigg Lager on monikäyttöinen olut, joka sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen tasapainoinen maku ja kevyt katkeruus toimivat hyvin paitsi liharuokien, kuten grillatun kalan tai porsaan, kanssa myös kevyempien salaattien ja kasvisruokien kanssa. Sen keskikokoinen runko ja miellyttävä hiilihappo tekevät siitä raikkaan ja helposti juotavan oluen.

Roslagens Rospigg Lager tulisi tarjoilla viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen täyteläistä makua ja tasapainoa. Voit nauttia tästä oluesta rennosti aurinkoisella terassilla ystävien kanssa tai rauhallisesti ruokapöydässä herkullisen aterian kera.

Roslagens Rospigg Lager on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kokea ruotsalaista merenkulun perinnettä ja samalla nauttia laadukkaasta ja maukkaasta oluesta. Sen alkuperäinen tarina ja herkullinen maku tekevät siitä unohtumattoman olutelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Roslagens Rospigg Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.