Siirry pääsisältöön
Yoga  2020
Täältä voit helposti tilata Yoga 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Yoga 2020

YHDYSVALLAT Kalifornien Cabernet sauvignonMerlotPetite sirah Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Petite sirah

Om Yoga 2020

Yoga 2020 on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa sinulle parhaan kokemuksen kaikista aisteistasi. Tämä ainutlaatuinen juoma yhdistää harmonisesti taianomaisen alkuperän, herkullisen maun, kiehtovan tuoksun sekä ihanteelliset ravintoaineet ja tarjoilulämpötilan. Se on täydellinen tapa hemmotella itseäsi ja saavuttaa täydellinen tasapaino kehon ja mielen välillä.

Yoga 2020: ään on valittu vain parhaita raaka-aineita, jotka tulevat huolellisesti valituista lähteistä. Juoman alkuperä on erityisen tärkeä, ja siksi se on valmistettu ainutlaatuisesta, luomulla viljellystä maaperästä. Tämä antaa joogallesi syvän, luonnollisen ja puhtaan maun.

Sen sileä ja hienostunut maku vie sinut matkalle eksoottisten mausteiden ja tasapainoisen raaka-aineiden maailmaan. Yoga 2020 sisältää tarkkaan valittuja yrttejä ja luomumarjoja, jotka antavat tälle juomalle ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Nämä luonnolliset ainesosat yhdessä luomuteen kanssa muodostavat täydellisen tasapainon ja tarjoavat sinulle ainutlaatuisen elämyksen jokaisella kulauksella.

Tämän upean juoman optimaalinen tarjoilulämpötila on tarkkaan määritelty, jotta voit nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yoga 2020 tulisi tarjoilla viileänä, mutta ei liian kylmänä, jolloin sen maku ja aromit korostuvat parhaiten.

Olit sitten intohimoinen teejuomien ystävä, terveystietoinen kuluttaja tai yksinkertaisesti etsit uutta ja jännittävää makuelämystä, Yoga 2020 tarjoaa sinulle kaiken mitä voit toivoa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, raikas maku, kiehtova tuoksu ja ihanteellinen tarjoilulämpötila tekevät tästä juomasta täydellisen valinnan rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Yoga 2020 - ota hetki itsellesi ja anna tämän ainutlaatuisen juoman viedä sinut unohtumattomalle matkalle kehon ja mielen yhteensovittamiseen.

Täältä voit helposti tilata Yoga 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.