Siirry pääsisältöön
Ahlafors Artisan Lager
Täältä voit helposti tilata Ahlafors Artisan Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ahlafors Artisan Lager

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Pullo 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ahlafors Artisan Lager

Ahlafors Artisan Lager on taidokkaasti valmistettu olut, joka henkii perinteikästä osaamista ja huolellista käsityötä. Tämä ainutlaatuinen lager tarjoaa upean makuelämyksen, joka herättää aistit eloon.

Ahlafors Artisan Lagerin korkealuokkainen mallas antaa sille täyteläisen ja tasapainoisen maun. Olut on valmistettu vain parhaista raaka-aineista, ja sen laatu erottuu selvästi jokaisessa siemauksessa. Olut tarjoaa raikkaita sitruksisia vivahteita, joita täydentää hieman mausteinen jälkimaku. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin olutharrastajille kuin niillekin, jotka vasta tutustuvat oluen maailmaan.

Ahlafors Artisan Lagerin tuoksussa on huomattavia maltaisia ja hieman kukkaisia sävyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja kutsuvan. Olut on täydellisen tasapainoinen ja sen rakenne on ihanan pehmoinen. Sen juominen on nautinto, jonka jokainen oluen ystävä taatusti arvostaa.

Koska Ahlafors Artisan Lager on luonteeltaan elegantti ja monipuolinen olut, se sopii erinomaisesti yhdistettäväksi erilaisten ruokien kanssa. Sen hienostuneet maut täydentävät hienosti kalaruokia, salaattia ja grillattua lihaa. Olut on myös mainio kumppani rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Ahlafors Artisan Lager kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Oluen jäähtyessä liian kylmäksi, sen hienostuneet aromit eivät pääse täysin esiin, joten suosittelemme nauttimaan oluen hieman lämpimämpänä.

Ahlafors Artisan Lager on ilo kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat huolellista käsityötä ja ensiluokkaista laatua. Se on juoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen vaikutuksen.

Täältä voit helposti tilata Ahlafors Artisan Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.