Siirry pääsisältöön
Bröderna Bommen Stout
Täältä voit helposti tilata Bröderna Bommen Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bröderna Bommen Stout

Ruotsi Västernorrlands länSundsvalls kommun Pullo 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bröderna Bommen Stout

Bröderna Bommen Stout on herkullinen ja vahva stout-olut, joka saa juomisen ystävät innostumaan. Tämä olut on peräisin Bröderna Bommenin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja perinteisistä oluistaan.

Bröderna Bommen Stoutin vahva maku ja täyteläinen koostumus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka pitävät tummista ja intensiivisistä oluista. Olut tarjoaa täyteläisen ja paahteisen makuelämyksen, jossa on aavistus kahvia, suklaata ja kypsää hedelmää. Sen maku on samanaikaisesti moniulotteinen ja tasapainoinen, joka miellyttää vaativimpiakin makunystyröitä.

Bröderna Bommen Stoutin houkutteleva tuoksu täydentää sen herkullisen maun. Oluesta nousee esiin paahteisia ja karamellimaisia sävyjä, jotka houkuttelevat juomaan lisää. Tämä huumaava tuoksu yhdistettynä oluen vahvaan makuun takaa ainutlaatuisen juomakokemuksen.

Tämän ainutlaatuisen oluen monikäyttöisyys ei rajoitu pelkästään nautiskeluun sellaisenaan. Bröderna Bommen Stout sopii erinomaisesti myös ruoan kanssa nautittavaksi. Sen täyteläinen makumaailma toimii hyvin voimakkaiden ja mausteisten ruokien kanssa. Se korostaa ruoan aromeja ja tasapainottaa maun intensiivisyyttä.

Tarjoile Bröderna Bommen Stout hieman viilennettynä, noin 12-14 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen maut tulevat parhaiten esiin ja sen täyteläinen rakenne pääsee oikeuksiinsa.

Oli kyse sitten rentouttavasta illasta omassa seurassa tai ruoan kanssa nautiskelusta, Bröderna Bommen Stout lupaa tarjota unohtumattoman juomaelämyksen. Jokainen siemaus tästä herkullisesta oluesta vie sinut makumatkalle, jolla on syvä ja moniulotteinen maku, joka jättää jälkensä kaikkien niiden ystävien sydämeen, jotka ovat valmiita etsimään oluen parhaita puolia.

Täältä voit helposti tilata Bröderna Bommen Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.