Siirry pääsisältöön
Sercial 10 Years old Madeira
Täältä voit helposti tilata Sercial 10 Years old Madeira lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sercial 10 Years old Madeira

Portugali Madeira Pullo 750 ml 20% vol
Pakkaus Pullo

Om Sercial 10 Years old Madeira

Sercial 10 vuotta vanha Madeira - Alkuperä, Maku, Tuoksu, Ruoka ja tarjoilulämpötila

Sercial 10 vuotta vanha Madeira on herkullinen ja monipuolinen viini, joka tulee kauniilta Madeiran saarelta. Madeira on kuuluisa viinialue, joka sijaitsee Portugalissa ja tunnetaan erityisesti makeista ja vahvoista viineistään. Sercial 10 vuotta vanha Madeira on kuitenkin kuiva ja elegantti viini, joka tarjoaa raikasta hapokkuutta ja hienostunutta makua.

Sercial 10 vuotta vanha Madeira tarjoaa herkullisen ja monikerroksisen makunsa lisäksi myös houkuttelevan tuoksun. Sen tuoksussa voi aistia sitrusten ja mantelin vivahteita, jotka sekoittuvat kauniisti viinin mausteisen ja mineraalisen aromin kanssa. Tuoksu kutsuu sinut tutkimaan viinin syvyyksiä ja nauttimaan sen hienostuneesta tyylistä.

Tämä Madeiran viini sopii erinomaisesti ruokapöytään. Sen kuiva maku ja korkea hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kalaruoille ja salaateille. Se myös toimii loistavasti aperitiivina tai seurustelujuomana. Sercial 10 vuotta vanha Madeira tarjoaa runsaasti makuyhdistelmiä ja intensiteettiä, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää ruokaillessaan.

Sercial 10 vuotta vanha Madeira tulisi tarjoilla hieman viileänä, noin 12-14 asteen lämpötilassa, jotta sen raikas hapokkuus ja herkulliset maut pääsevät täysin esille. Tämä viini ansaitsee hienon lasin, joka korostaa sen kauneutta ja antaa sinulle täydellisen nautinnon.

Valitsemalla Sercial 10 vuotta vanha Madeira, valitset viinin, joka on täynnä makua, monimuotoisuutta ja historiaa. Tämä Madeiran viini on ainutlaatuinen valinta niille, jotka etsivät jotain erikoista ja nautittavaa. Astu Madeiran maailmaan ja nauti tämän upean viinin tarjoamista aromeista ja elämyksistä.

Täältä voit helposti tilata Sercial 10 Years old Madeira lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.