Siirry pääsisältöön
Continuum Proprietary Red 2018
Täältä voit helposti tilata Continuum Proprietary Red 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Continuum Proprietary Red 2018

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 15% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Continuum Proprietary Red 2018

Continuum Proprietary Red 2018 on punaviinien kuningas, joka tempaisee sinut mukaansa ainutlaatuisella koostumuksellaan ja rikkaudellaan. Tämä upea viini on tulosta vaivattomasti rikastaneesta yhteistyöstä Napan laakson samettisten rinteiden ja ainutlaatuisten viiniköynnösten kanssa.

Continuum Proprietary Red 2018 tarjoaa oikotien elämyksiin viinin ystäville, jotka etsivät jotain erityistä. Sen viehättävä ja täyteläinen maku valloittaa sinut heti ensimmäisellä maistiaisella. Tämän intensiivisen viinin hedelmäinen maku tarjoaa hienostuneita vivahteita tummista kirsikoista ja kypsistä luumuista. Se tasapainottuu hämmästyttävällä tavalla samettisen tanniinisuuden kanssa, joka jättää pitkän, miellyttävän jälkimaun.

Continuum Proprietary Red 2018:n hämmästyttävä tuoksu avautuu heti, kun pullokorkki vapauttaa sen salaisuudet. Tuoksussa voi aistia hienovaraisesti marjaisen aromin, jota täydentävät hienostuneet mausteiden ja tummien suklaan sävyt. Nämä aromit herättävät makuaistisi ja valmistelevat sinut unohtumattomaan viinimatkaan.

Tämä ainutlaatuinen viini sopii täydellisesti mausteisten liharuokien, kuten grillattujen pihvien tai savustetun lihan, kumppaniksi. Sen rikas makumaailma täydentää täydellisesti näiden ruokien monipuolisen maun. Suosittelemme myös kokeilemaan Continuum Proprietary Red 2018:aa runsaiden juustolajikkeiden kanssa, kuten voimakkaan cheddarin tai pähkinäisten goudien kanssa.

Tarjoa tämä upea viini optimaalisessa lämpötilassa 16-18 astetta. Näin sen täyteläiset maut ja voimakkaat aromit pääsevät oikeuksiinsa ja hemmottelevat makuaistiasi täysin. Anna tämän viinin lumota sinut ja tarjota unohtumaton viinikokemus, joka jättää jälkensä. Continuum Proprietary Red 2018 on valinta, joka hurmaa viinin ystävät ympäri maailman.

Täältä voit helposti tilata Continuum Proprietary Red 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.