Siirry pääsisältöön
Expedition Torrontés Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Expedition Torrontés Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Expedition Torrontés Chardonnay 2021

Argentiina ChardonnayTorrontés Pahvipakkaus 1000 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Torrontés

Om Expedition Torrontés Chardonnay 2021

Expedition Torrontés Chardonnay 2021 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka yhdistää herkullisen Torrontés- ja Chardonnay-rypäleet täydellisesti. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka kasvavat upeissa maisemissa ja luonnollisissa olosuhteissa.

Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen ja hienostuneen makuelämyksen. Torrontés-rypäleet tuovat raikkautta ja kukkaisia vivahteita, kun taas Chardonnay-rypäleet lisäävät täyteläistä hedelmäisyyttä ja pehmeyttä. Tämä tasapainoinen yhdistelmä luo miellyttävän harmonian, joka ilahduttaa jokaisen viinin ystävän makunystyröitä.

Expedition Torrontés Chardonnay 2021:n tuoksussa on houkuttelevia nuotteja sitruunasta, päärynästä ja appelsiininkukasta. Tämä aromikas sekoitus tarjoaa houkuttelevan ja raikkaan ensivaikutelman, joka houkuttelee viinin ystäviä tutustumaan siihen lisää.

Tämä viini on erinomainen valinta monien ruokien kaveriksi. Sen raikkaus ja täyteläisyys tekevät siitä ihanteellisen seuralaisen kala- ja äyriäisruokien, salaattien, pastan ja kevyiden kana- ja kasvisruokien kanssa. Sen monipuolinen luonne tekee siitä myös erinomaisen valinnan aperitiiviksi tai juomaksi kevyempien juhlien ja tapahtumien aikana.

Expedition Torrontés Chardonnay 2021 tulee nauttia viilennettynä, noin 8-10 asteessa, jotta sen parhaat ominaisuudet pääsevät esiin. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään viinin raikkauden ja aromit, jolloin jokainen lasillinen tarjoaa täydellisen nautinnonhetken.

Hanki Expedition Torrontés Chardonnay 2021 ja lähde unohtumattomalle makumatkalle. Tämä viini ihastuttaa sinut ja vieraasi herkullisilla maullaan, houkuttelevalla tuoksullaan ja monipuolisella käytettävyydellään. Se on täydellinen valinta jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyse sitten rentoutumisesta ystävien kanssa tai juhlahetkestä perheen kesken.

Täältä voit helposti tilata Expedition Torrontés Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.