Siirry pääsisältöön
Ölbryggeriet En Kall
Täältä voit helposti tilata Ölbryggeriet En Kall lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ölbryggeriet En Kall

Ruotsi Mullsjö kommunJönköpings län Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ölbryggeriet En Kall

Ölbryggeriet En Kall on suomalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen kaikille oluista kiinnostuneille. Tämä olut on valmistettu tinkimättömällä laadulla ja huolella valituilla raaka-aineilla, mikä takaa sen herkullisen maun ja aromin.

En Kallin alkuperä on erityisen mielenkiintoinen, sillä se on syntynyt suomalaisesta olutperinteestä ja käsityöläisyydestä. Olutmestari on omistautunut luomaan tämän oluen, joka kunnioittaa perinteitä samalla tuoden siihen uudenlaisen twistin. En Kall on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta suomalaista olutkulttuuria.

En Kallin maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Siinä voi maistaa maukkaat maltaat, joissa on hienovarainen makeus, sekä tarkkaan valikoidut humalat, jotka tuovat olueen raikkautta ja pientä katkeruutta. Tämä yhdistelmä tekee En Kallista nautinnollisen juoman, joka sopii erinomaisesti niin kesäiltojen seurusteluun kuin ruokapöydänkin kumppaniksi.

En Kallin houkutteleva tuoksu vie sinut suoraan Suomen kauniisiin luonnonmaisemiin. Voit aistia kevyen viljan tuoksun, joka muistuttaa kesäisiä peltoja ja metsiä. Tuoksu on miellyttävä ja houkutteleva, joka herättää mielihyvän tunteen jo ennen oluen maistamista.

En Kallin sopivin serveringstemperatur on noin 8-10 astetta. Tällöin oluen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tuovat esiin parhaat ominaisuutensa. Voit nauttia En Kallin sellaisenaan tai seurana erilaisille ruoille. Se toimii erityisen hyvin grillatun lihan, kalaruokien ja juustojen kanssa.

Kokeile Ölbryggeriet En Kall -olutta ja anna sen viedä sinut matkalle suomalaiseen olutkulttuuriin. Sen herkulliset maut ja hienostunut tuoksu takaavat unohtumattoman olutelämyksen. Olkaa siis hyvät ja nauttikaa tästä ainutlaatuisesta suomalaisesta oluesta!

Täältä voit helposti tilata Ölbryggeriet En Kall lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.