Siirry pääsisältöön
En Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0
Täältä voit helposti tilata En Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

En Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0

Ruotsi Västra Götalands länKungälvs kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om En Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0

Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0 on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa maistuvan ja moniulotteisen kokemuksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on valmistettu käyttämällä perinteistä ruista ja sekoittamalla siihen innovatiivisia IPA-elementtejä.

Siinä missä monet oluet käyttävät mallasta, Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0 erottuu käyttämällä ruista. Tämä tuo olueen täyteläisyyttä ja syvyyttä, joka täydentyy taitavasti valittujen humalalajikkeiden avulla. Olut tarjoaa raikkaita sitrus- ja havumaisia ​​vivahteita, joiden avulla se leikittelee kielelläsi. Voit odottaa löytäväsi myös hieman mausteisia ja hennon pippurisia sävyjä, jotka täydentävät kokonaisuutta.

Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0:n tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on eteerisiä öljyjä, jotka tanssivat nenääsi ja herättävät aistisi heti ensimmäisestä hetkestä. Voit aavistaa humalan rapsakan tuoksun, joka yhdistyy tyylikkäästi ruistaustaan. Yhdistelmä luo koukuttavan aromin, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen maistelun.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen täyteläinen maku ja raikkaiden humalalajikkeiden vivahteikkuus toimivat hyvin mausteisen ruoan, kuten intialaisten tai meksikolaisten ruokien, kanssa. Voit myös nauttia sitä grilliruokien, kuten pihvien tai kanafileiden, kumppanina. Sen moniulotteinen makuprofiili ja hienostunut tuoksu tekevät siitä myös loistavan valinnan juustolautasen seuraksi.

Oikea lämpötila voit tarjoilla tätä olutta on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila auttaa tuomaan esiin oluen täyteläiset maut ja tuoksut parhaalla mahdollisella tavalla.

Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0 on olut, joka ei jätä sinua kylmäksi. Sen ainutlaatuinen resepti ja tarkkaan valitut ainesosat tekevät siitä todellisen ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle. Astu rohkeasti maailmaan tämän oluen makuin ja nauti matkasta, jonka se tarjoaa aisteillesi.

Täältä voit helposti tilata En Aleigen Brewery Råg-IPA 2.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.