Siirry pääsisältöön
Svensk Vermouth Spriteriet
Täältä voit helposti tilata Svensk Vermouth Spriteriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Svensk Vermouth Spriteriet

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 500 ml 17% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 7.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Svensk Vermouth Spriteriet

Svensk Vermouth Spriteriet on ainutlaatuinen tuote, joka edustaa perinteistä ruotsalaista juomakulttuuria parhaimmillaan. Tämä vermutti on valmistettu huolellisesti valikoiduista ainesosista ja se vie sinut makumatkalle Pohjolan metsiin ja puhtaisiin järviin.

Härkomst, tai alkuperä, on tärkeä osa Svensk Vermouth Spriterietin tarinaa. Se valmistetaan vain Ruotsin luonnon parhaista hedelmistä ja yrteistä, jotka on huolella kerätty ja käsitelty käsin. Jokainen pullo on täynnä pohjoista luontoa ja ruotsalaista perinnettä.

Tämä vermutti tarjoaa ainutlaatuisen maun ja tuoksun, joka ei jätä sinua kylmäksi. Sen raikkaan ja metsäisen aromin takana on useita kerroksia erilaisia ​​yrttejä, marjoja ja mausteita. Svensk Vermouth Spriteriet tarjoaa todellisen makumatkan niille, jotka arvostavat hienostunutta ja moniulotteista juomakokemusta.

Tämän vermutin mahtava maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen monenlaisille ruokalajeille. Kokeile sitä makeiden tai suolaisten alkupalojen, juustojen, merenelävien tai jälkiruokien kanssa. Svensk Vermouth Spriterietin ainutlaatuinen maku korostaa ruokien ominaisuuksia ja tekee jokaisesta ateriasta ikimuistoisen.

Jotta voit nauttia Svensk Vermouth Spriterietin täydestä mausta ja luonteesta, suosittelemme tarjoilemaan sitä viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Näin sen metsäiset aromit tulevat parhaiten esiin ja juoman monimuotoisuus pääsee oikeuksiinsa.

Svensk Vermouth Spriteriet on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia ruotsalaisesta vermutista, jossa yhdistyvät pohjoinen luonto, tinkimätön laatu ja herkullinen maku. Lähde makumatkalle Ruotsiin ja anna tämän ainutlaatuisen vermutin lumota sinut.

Täältä voit helposti tilata Svensk Vermouth Spriteriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.