Siirry pääsisältöön
Reinklou No. 9
Täältä voit helposti tilata Reinklou No. 9 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Reinklou No. 9

Ruotsi Krokoms kommunJämtlands län Pullo 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Reinklou No. 9

Reinklou No. 9 on hienostunut ja herkullinen viinisekoitus, joka varmasti vie sinut unohtumattomalle matkalle sen alkuperästä aina sen ainutlaatuiseen makuun ja tuoksuun asti. Tämä viini tarjoaa täydellisen tasapainon eri rypälelajikkeiden välillä, luoden moniulotteisen ja miellyttävän kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Reinklou No. 9 on peräisin alueelta, jolla on pitkä perinteet viininviljelyssä. Tämä alue tunnetaan erityisesti laadukkaista viineistään, jotka ovat saavuttaneet mainetta ympäri maailmaa. Reinklou No. 9 onkin ylpeä osa tätä perinnettä ja edustaa alueen parhaita viininvalmistustaitoja.

Viinin maku on täyteläinen ja hienostunut. Sen moniulotteinen maku tarjoaa harmonisen yhdistelmän erilaisia makuja, kuten kypsää tummaa marjaa, kirsikkaa ja hienovaraista mausteisuutta. Tämä tekee Reinklou No. 9:stä täydellisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai kaikkien tärkeiden hetkien juomana.

Tuoksultaan Reinklou No. 9 on houkutteleva ja intensiivinen. Sen tuoksussa voi aistia kypsien hedelmien aromeita, kuten luumua ja kirsikkaa, sekä mausteiden häivähdyksiä. Tämä tuoksu antaa viinille lisää syvyyttä ja houkuttelee nauttimaan jokaisesta lasillisesta täysin siemauksin.

Reinklou No. 9 parhaiten nautitaan seurassa hyvien ystävien, herkullisen ruoan ja iloisen tunnelman kera. Se sopii täydellisesti erilaisille liharuoille, kuten pihville, grillatulle possulle ja paistetulle kanalle. Viinin täyteläinen maku ja monimuotoisuus korostavat ruoan maun ja luovat täydellisen harmonian.

Tämän upean viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa täydellisesti. Tarjoile Reinklou No. 9 sopivasta viinilasista, joka mahdollistaa viinin ilmestymisen ja sen hienostuneen tuoksun aistimisen.

Reinklou No. 9 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja hienostunutta makua sekä viinin alkuperän ja valmistuksen perintöä. Ota pullo Reinklou No. 9:tä ja anna sen viedä sinut matkalle, joka herättää kaikki aistisi ja ihastuttaa sinua joka siemauksella.

Täältä voit helposti tilata Reinklou No. 9 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.