Siirry pääsisältöön
137:ans Gin
Täältä voit helposti tilata 137:ans Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

137:ans Gin

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Pullo 500 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om 137:ans Gin

137:ans Gin on laadukas ja monipuolinen alkoholijuoma, joka tarjoaa nautinnon kaikille giniä arvostaville. Tämä gin on valmistettu huolellisesti valikoiduista ainesosista takuuvarman maun ja laadun takaamiseksi.

Jotta voitaisiin taata tasapainoinen ja ainutlaatuinen maku, 137:ans Ginin taustalla on tarkkaan suunniteltu resepti, joka yhdistää perinteiset giniin tyypillisesti käytetyt yrtit ja mausteet uusimpaan tekniikkaan. Tämän seurauksena 137:ans Gin tarjoaa kompleksisen ja mielenkiintoisen makuprofiilin, joka vetoaa kaikkiin aisteihin.

137:ans Ginin tuoksussa on raikkaita sitrushedelmiä, sekoitettuna hienostuneisiin yrttisiin nuotteihin. Tässä ginissä on käytetty huolella valittuja kasveja, kuten katajanmarjaa, korianteria, sitruunamelissaa ja angelikajuuri, jotka tuovat juomaan mahtavasti syvyyttä ja tasapainoa.

137:ans Giniä voi nauttia sellaisenaan tai sekoittaa moniin erilaisiin klassisiin ja moderneihin cocktaileihin. Sen monipuolisuus ja kompleksinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin cocktailjuomien ainesosaksi kuin myös yksinkertaisesti nautittavaksi juomaksi kirjan tai hyvässä seurassa.

Oli kyse sitten perinteisestä gin & tonicista tai trendikkäästä gin martiniasta, 137:ans Gin tarjoaa makuelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Juoman ihanteellinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, joten varmista, että jääkaappisi on juuri oikeasti viileä.

Tervetuloa kokemaan 137:ans Ginin ainutlaatuinen maailma. Tämä gin vie sinut matkalle huolella valittujen ainesosien, tinkimättömän laadun ja nautinnollisen maun parissa.

Täältä voit helposti tilata 137:ans Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.