Siirry pääsisältöön
Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021
Täältä voit helposti tilata Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021

Italia PiemonteLanghe Nebbiolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021

Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka etsivät ainutlaatuista ja tyylikästä punaviiniä. Tämä viini tarjoaa hienostuneen makuelämyksen ja houkuttelevan tuoksun, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan sekä arkipäivän illallisten että erityistilaisuuksien tarjoiluun.

Härkomst, Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021, on peräisin Italian upeasta Langhe-alueelta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti erinomaisista viineistään. Langhen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto tarjoavat täydellisen ympäristön Nebbiolo-rypäleen kasvulle, joka on tämän viinin pääraaka-aine. Tämä rypäle tunnetaan elegantista luonteestaan ja syvästä mausta, ja se antaa viinille sen ainutlaatuisen identiteetin.

Smak, Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 tarjoaa moniulotteisen ja hienostuneen makuprofiilin. Siinä on häivähdys kirsikkaa, vadelmaa ja mausteita, jotka täydentävät tämän viinin lämpimän ja samettisen rakenteen. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit luovat miellyttävän suutuntuman ja pitkän jälkimaun, joka jättää sinut haluamaan lisää.

Doft, Tämän viinin tuoksu on houkutteleva ja elegantti. Siinä on runsaasti punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, aromeja, jotka sekoittuvat hienostuneisiin mausteisiin. Tämä tuoksu luo houkuttelevan ja hienostuneen vaikutelman ja kutsuu sinut tutustumaan lähemmin viinin monipuolisuuteen.

Mat och serveringstemperatur, Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 toimii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti punaisen lihan, kuten pihvien, porsaan ja lammasruokien, makua. Myös kovat juustot, kuten parmankinkku ja pecorino, sopivat hyvin yhteen tämän viinin kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 on hienostunut ja tyylikäs valinta kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen makuprofiili, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkipäivän illallisille kuin erityistilaisuuksiin. Nauti tästä viinistä ja anna sen ilahduttaa makunystyröitäsi.

Täältä voit helposti tilata Grasso Gavarini Langhe Nebbiolo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.