Siirry pääsisältöön
Zensa Primitivo 2022
Täältä voit helposti tilata Zensa Primitivo 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Zensa Primitivo 2022

Italia Apulien Primitivo Pullo 750 ml 14% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Primitivo

Om Zensa Primitivo 2022

Zensa Primitivo 2022 on laadukas viinilajike, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Etelä-Italian Puglian alueelta, joka tunnetaan viininviljelyn pitkästä perinteestään ja erinomaisista viinirypälelajikkeistaan. Primitivo on yksi alueen tunnetuimmista rypälelajikkeista, ja Zensa Primitivo 2022 edustaa tätä lajiketta parhaimmillaan.

Zensa Primitivo 2022:lla on hienostunut ja monimutkainen maku, joka yhdistää makeita ja mausteisia sävyjä. Viinin punaviinirypäleistä saadut intensiiviset hedelmäiset aromit yhdistyvät pehmeisiin tanniineihin, luoden harmonisen ja tasapainoisen kokonaisuuden. Maku on täyteläinen ja runsas, mutta samalla elegantti.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja herättää mielikuvia punaisista marjoista, kirsikoista ja luumuista. Se on intensiivinen ja lempeä samanaikaisesti, mikä tekee siitä täydellisen valinnan illanistujaisiin tai romanttisiin hetkiin.

Zensa Primitivo 2022 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien pariksi. Voit nauttia sitä esimerkiksi grillattujen liharuokien, kypsien juustojen tai tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Viini täydentää ruokien makua ja luo harmonisen yhteensopivuuden.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tänä aikana sen maut ja aromit pääsevät täysimittaisesti esiin, ja viini tarjoaa parhaiten nautintoa. Voit tarjoilla Zensa Primitivo 2022:n viinilasin tai karahvin kautta, jotta sen maut saavat täyden tilan kehittyä.

Zensa Primitivo 2022 on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä. Sen herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Nauti tästä sydämellisestä ja maukkaasta viinistä ja anna sen viedä sinut Italian lämpimään ja vieraanvaraiseen tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Zensa Primitivo 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.