Siirry pääsisältöön
Château d’Aiguilhe Le Blanc d’Aiguilhe 2018
Täältä voit helposti tilata Château d’Aiguilhe Le Blanc d’Aiguilhe 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château d’Aiguilhe Le Blanc d’Aiguilhe 2018

Ranska Bordeaux BlancBordeaux Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Château d’Aiguilhe Le Blanc d’Aiguilhe 2018

Château d'Aiguilhe Le Blanc d'Aiguilhe 2018 on eksklusiivinen valkoviini, joka hurmaa viinin ystävät ympäri maailman. Tämä upea viini on peräisin Ranskasta, tarkemmin ottaen Bordeaux'n alueelta. Siellä sijaitsevan Château d'Aiguilhen viinitila on kuuluisa korkealaatuisista viineistään, ja tämä valkoviini ei ole poikkeus.

Le Blanc d'Aiguilhe 2018 tarjoaa herkullisen maun, joka vie sinut matkalle hienostuneiden makujen maailmaan. Sen rikas ja tasapainoinen maku on täynnä trooppisia hedelmiä, kuten eksoottista mangosta ja ananasta. Lisäksi siinä on hienovaraisia sitruunan ja persikan aromeja, jotka täydentävät viinin harmonista tasapainoa. Tämä viini on täydellinen valinta illallisen tai juhlan seuraan.

Sen herkkä ja houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut heti syventymään viinin maailmaan. Voit aistia viinistä aitoja kukkaisia ​​nuotteja, kuten valkoisia kukkia ja tilaa hentoinen päärynän tuoksu. Nämä tuoksut lisäävät viinin monimutkaisuutta ja tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Château d'Aiguilhe Le Blanc d'Aiguilhe 2018 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä esimerkiksi merenelävien, kuten äyriäisten ja kalafileiden, kanssa. Sen raikas hapokkuus toimii hyvin myös salaattien, kasvisten ja vaalean lihan, kuten kanan tai kalkkunan, kanssa. Tämä viini täydentää ruokaa ja antaa sille elegantin säväyksen.

Suosittelemme nauttimaan Château d'Aiguilhe Le Blanc d'Aiguilhe 2018 viinin hieman viilennettynä. Sen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 °C. Kun viini on juuri oikeassa lämpötilassa, sen maut ja aromit tulevat täysin esiin ja antavat sinulle parhaan mahdollisen nautinnon.

Château d'Aiguilhe Le Blanc d'Aiguilhe 2018 on loistava valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista valkoviiniä. Sen tyylikäs tuoksu, hienostunut maku ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan lukemattomille tilaisuuksille. Koe tämän upean viinin ainutlaatuinen maku ja nauti hämmästyttävästä viinikokemuksesta!

Täältä voit helposti tilata Château d’Aiguilhe Le Blanc d’Aiguilhe 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.