Siirry pääsisältöön
Chang Classic
Täältä voit helposti tilata Chang Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chang Classic

Thaimaa Purkki 490 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Chang Classic

Chang Classic on thaimaalaisten olutjuomien ylpeä edustaja, joka tarjoilee sinulle autenttisen ja kiehtovan makukokemuksen Thaimaan syvyyksistä. Tämä olut on peräisin Kaakkois-Aasiasta ja sen juuret juontavat aina vuoteen 1933 asti. Chang Classicin ainutlaatuinen maku, tuoksu ja koostumus juhlistavat Thaimaan vahvaa kulttuuriperintöä.

Chang Classic on puolikuiva lager-olut, joka on tunnettu raikkaudestaan ja tasapainoisesta makuprofiilistaan. Sen kupliva vaahto ja kullankeltainen väri houkuttelevat sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Tämä olut tarjoaa herkullisen ja täyteläisen makuelämyksen, jossa maltaat ja humalat tanssivat harmoniassa. Maussa voi havaita miedon sitruunan ja mausteiden vivahteita, jotka antavat sille raikkautta ja viehätysvoimaa.

Chang Classicin tuoksu on lumoava ja kutsuva. Sen hedelmäinen aromi ja humalan raikkaus tulevat esiin jo ennen ensimmäistä hörppäystä. Tämä olut herättää aisteja ja valmistaa sinut nauttimaan täysillä Thaimaan vieraanvaraisuudesta ja kepeydestä.

Chang Classic sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille herkullisille ruokalajeille. Sen kevyt ja raikas luonne täydentää täydellisesti tulisia thaikastikkeita, paistettuja riisiruokia ja mausteisia curryja. Sen hiilihappopitoisuus auttaa tasapainottamaan tulisuutta ja sen puhdas maku korostaa ruoan parhaita puolia.

Chang Classic suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 4-6 asteessa. Tämä lämpötila pitää oluen raikkaana ja auttaa sen makua pääsemään oikeuksiinsa. Nauti Chang Classicista yhdessä ystäviesi kanssa tai anna itsesi uppoutua Thaimaahan yksityisyydessä tämän ainutlaatuisen oluen seurassa.

Täältä voit helposti tilata Chang Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.