Siirry pääsisältöön
Rosenhill Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Rosenhill Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rosenhill Pale Ale

Ruotsi Västra Götalands länTranemo kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Rosenhill Pale Ale

Rosenhill Pale Ale on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Tämä Pale Ale on tunnettu perinteisestä valmistusmenetelmästään, jossa panimomestarit yhdistävät taidokkaasti perinteisen pale ale -reseptin moderneihin makuprofiileihin.

Tämän oluen juuret juontavat juurensa Rosenhillin pienestä kylästä, joka sijaitsee upeiden vehreiden kukkuloiden ympäröimänä. Rosenhillin kaunis ympäristö ja käsityöläisolutperinne inspiroi oluenvalmistajiamme luomaan tämän ainutlaatuisen palen alein, joka edustaa paikallista perinnettä ja käsityötä.

Rosenhill Pale Alellä on voimakas ja samalla tasapainoinen maku, jossa yhdistyvät maltainen pohja ja havupuumaiset aromit. Se tarjoaa raikkaan ja jäljittelemättömän makukokemuksen, joka tekee siitä täydellisen valinnan oluen ystäville ja maistelijoille.

Tämän oluen tuoksussa on havaittavissa vivahteita sitrushedelmistä ja trooppisista hedelmistä, jotka tuovat raikkautta ja eloisuutta jokaiseen lasilliseen. Rosenhill Pale Ale on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat monipuolisesti rikkaita ja houkuttelevia aromiprofiileja.

Rosenhill Pale Ale sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokalajien kera. Se täydentää täyteläisiä liharuokia, kuten grillattua naudanlihaa tai savustettua kanaa, mutta myös maistuu herkulliselta juustojen tai paistettujen kasvisten kanssa.

Tämän herkullisen oluen parhaan nautinnon varmistamiseksi suosittelemme tarjoamaan sen viilennettynä noin 8-10 asteeseen. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen monipuolisia makuja ja takaa täydellisen juomatunnelman.

Rosenhill Pale Ale on innovatiivinen ja perinteitä kunnioittava olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Anna tämän oluen viedä sinut mukanaan Rosenhillin historialliseen ja maukkaaseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Rosenhill Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.