Siirry pääsisältöön
Bracino Calmar IPA
Täältä voit helposti tilata Bracino Calmar IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bracino Calmar IPA

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 6.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bracino Calmar IPA

Bracino Calmar IPA on herkullinen ja ainutlaatuinen olut, joka tulee Härkomst-panimolta. Tämä maukas IPA on saanut inspiraationsa merellisestä ilmapiiristä ja sen nimi tarkoittaakin "kalmaria" ruotsiksi, mikä viittaa sen syvään ja monipuoliseen makumaailmaan.

Calmar IPA on täynnä rikasta ja tasapainoista makua. Siinä yhdistyvät maukkaat humalat, jotka tuovat olueen tyylikkään ja voimakkaan bitterin, sekä sitruunainen ja havuinen aromi, joka tekee siitä raikkaan ja virkistävän. Olut on kuivahumaloitu, mikä antaa sille lisää intensiteettiä ja pitkäkestoisen jälkimaun.

Calmar IPA:n tuoksussa on voimakas sitruunan ja greipin vivahde, mikä tekee siitä miellyttävän raikkaan. Lisäksi siinä on havumaisia ja kukkaisia sävyjä, jotka tuovat lisää monipuolisuutta ja vievät juojan mielikuvituksen merten aaltoihin.

Tämä herkullinen olut sopii mainiosti monenlaisten ruokien kaveriksi. Sen voimakas maku ja tasapainoinen bitterisyys ovat täydellinen pari rasvaisille kalaruoille, kuten paistetulle lohelle tai grillatulle merenelävälle. Lisäksi se sopii hyvin mausteisten ruokien, kuten intialaisen tai meksikolaisen keittiön, seuraksi tuomaan raikkautta ja tasapainottamaan makuja.

Bracino Calmar IPA on parhaimmillaan nautittuna viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja sen virkistävä vaikutus korostuu. Olut sopii erinomaisesti seurusteluun ystävien kanssa, grillijuhliin tai nautittavaksi ihan vain rentoutumisen hetkeksi.

Hemmottele itseäsi tällä ainutlaatuisella oluella ja anna sen viedä sinut merelliselle makumatkalle. Bracino Calmar IPA tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Bracino Calmar IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.