Siirry pääsisältöön
Bladnoch Single Malt 19 Years
Täältä voit helposti tilata Bladnoch Single Malt 19 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bladnoch Single Malt 19 Years

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 46.7% vol
Pakkaus Pullo

Om Bladnoch Single Malt 19 Years

Bladnoch Single Malt 19 Years on erittäin erikoinen skotlantilainen viski, joka tarjoaa upean makuelämyksen kaikille viskin ystäville. Tämä hienostunut tisle on ikäännytetty 19 vuoden ajan, mikä tekee siitä erittäin hienostuneen ja monitahoisen juoman.

Bladnoch Single Malt 19 Yearsin alkuperä on Skotlannin Lowlands-alueella, jossa sitä on valmistettu jo vuosien ajan perinteitä kunnioittaen. Tämä alue tunnetaan viskintekotaidostaan ja tuottaa laadukkaita viskejä, ja Bladnoch on tästä erinomainen esimerkki.

Tämän viskin maku on täyteläinen ja monivivahteinen. Siinä on makeita karamellin ja hunajan sävyjä, mutta myös hienovaraisia mausteita ja hedelmäisiä nuotteja. Jokainen huomioitu yksityiskohta tekee tästä viskistä ainutlaatuisen ja unohtumattoman.

Bladnoch Single Malt 19 Yearsilla on myös upea aromi, joka tuo mieleen vanhanpuoleisen kirjaston tai tyylikkään savuisen takan tunnelman. Pehmeät puun sävyt ja kevyt savuisuus yhdistyvät täydellisesti viskin makeisiin ja hedelmäisiin tuoksuihin.

Tämä viski sopii erityisen hyvin nautittavaksi sellaisenaan tai yhdessä hyvän ruoan kanssa. Se täydentää hienosti esimerkiksi herkullisia liharuokia ja voimakkaita juustoja. Bladnoch Single Malt 19 Yearsin monipuolisuuden ansiosta voit nauttia siitä eri tilaisuuksissa, olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus.

Bladnoch Single Malt 19 Years tulisi tarjoilla hieman viileänä, noin 14-16 asteen lämpötilassa. Tämä parantaa viskin ominaisuuksia ja takaa, että sen maku tulee täysin esiin.

Kaiken kaikkiaan Bladnoch Single Malt 19 Years on poikkeuksellisen hienostunut ja laadukas viski, joka hurmaa kaikki viskin ystävät. Sen paikka hienommissa viskikokoelmissa on ansaittu ja se tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä kaikille sen nauttijoille.

Täältä voit helposti tilata Bladnoch Single Malt 19 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.