Siirry pääsisältöön
Oude Beersel Kriek Vieille
Täältä voit helposti tilata Oude Beersel Kriek Vieille lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oude Beersel Kriek Vieille

Belgia Pullo 375 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Oude Beersel Kriek Vieille

Oude Beersel Kriek Vieille on hienostunut ja perinteinen belgialainen kirsikkalambic-olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rikkaan tasting-kokemuksen. Tämä herkullinen olut on valmistettu perinteisellä käymismenetelmällä, jossa käytetään luonnollisia kirsikoita, joita kypsytetään pitkään tammeisissa tynnyreissä.

Oude Beersel Kriek Vieille tuo esiin runsaan ja houkuttelevan maun, jossa yhdistyvät hienostuneet kirsikan maut, tanniinit ja happamuus. Tämä olut antaa myös miellyttävän happaman jälkimaun, joka kutsuu nauttimaan lisää. Sen upea väri ja eläväinen hiilihappoisuus tekevät siitä houkuttelevan ja virkistävän valinnan nautiskeluhetkiin.

Olennainen osa Oude Beersel Kriek Vieillen viehätystä on sen monipuolinen tuoksu. Tämä olut tarjoaa intensiivisen ja houkuttelevan kirsikan tuoksun, joka täyttää ilman makeudellaan ja luonnollisella raikkaudellaan. Tuoksussa voi myös havaita tammen vaikutuksen ja lievän mausteisuuden, mikä lisää sen monimuotoisuutta ja hienovaraisuutta.

Oude Beersel Kriek Vieillen monipuolisuus ulottuu myös sen ruokaparitukseen. Tämä olut täydentää täydellisesti monenlaisia ruokia, kuten kypsytettyjä juustoja, tummia suklaaherkuja ja makeita jälkiruokia. Sen happamuus ja rikas maku tasapainottavat ruokien makuprofiilia ja luovat harmonisen yhdistelmän.

Jotta pääset parhaaseen mahdolliseen fiilikseen, suosittelemme nauttimaan Oude Beersel Kriek Vieillen hieman jäähtyneenä. Tarjoile tämä herkullinen olut noin 8-10 asteen lämpötilassa ja nauti sen monipuolisesta makumaailmasta täysin siemauksin.

Oude Beersel Kriek Vieille on enemmän kuin vain olut - se on ainutlaatuinen ja herkullinen kirsikkalambic-oluellaan, joka tarjoaa nautinnollisen ja monipuolisen tasting-kokemuksen. Kokeile tätä belgialaista herkkua ja anna sen maun ja aromien viehättää sinut täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Oude Beersel Kriek Vieille lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.