Siirry pääsisältöön
Sav Sparkling  2012
Täältä voit helposti tilata Sav Sparkling 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sav Sparkling 2012

Ruotsi Östersunds kommunJämtlands län Pullo 750 ml 12.5% vol 2012
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2012

Om Sav Sparkling 2012

Sav Sparkling 2012 on upea kuohuviini, joka on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä ja jossa yhdistyvät perinteinen menetelmä ja moderni osaaminen. Tämä herkullinen juoma tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka ilahduttaa kaikkia aisteja.

Härkomst eli alkuperä tarkoittaa sitä, että Sav Sparkling 2012 on valmistettu vain parhaista rypäleistä. Rypäleet ovat peräisin valikoiduilta viljelyalueilta, joissa rypäleet kypsyvät optimaalisissa olosuhteissa. Tämä takaa viinin laadun ja puhtauden.

Sav Sparkling 2012:n ainutlaatuinen maku on huomattava ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Sen pehmeät ja hienostuneet maut ovat täydellinen sekoitus hedelmäisyyttä ja raikkautta. Lisäksi viinin tasapainoinen hapokkuus tekee siitä täydellisen juoman moniin tilaisuuksiin.

Viinin tuoksu on aina tärkeä osa sen kokonaiselämystä. Sav Sparkling 2012:n tuoksu on kukkainen ja hedelmäinen, joka houkuttelee sinut lähemmäs ja herättää mielenkiinnon viinin maistamiseen.

Sav Sparkling 2012 sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen seuralaisen merenelävien, salaattien ja kevyiden kalaruokien kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan tai juhlistaa erityistä hetkeä sen kanssa.

Sav Sparkling 2012 tulee nauttia viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin kukkaisia ja hedelmäisiä piirteitä, ja tekee siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sav Sparkling 2012 on herkullinen kuohuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen laadukkaat raaka-aineet ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä täydellisen juoman moniin tilaisuuksiin. Nauti tästä hienostuneesta kuohuviinistä ja anna sen ilahduttaa sinua ja seurueesi jokaista aistia.

Täältä voit helposti tilata Sav Sparkling 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.