Siirry pääsisältöön
Ninki-Ichi Sparkling Sake
Täältä voit helposti tilata Ninki-Ichi Sparkling Sake lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ninki-Ichi Sparkling Sake

Japani Pullo 300 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 2.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Ninki-Ichi Sparkling Sake

Ninki-Ichi kipinöivä saka on hienostunut juoma, joka on peräisin Japanista. Tämä erityinen saka valmistetaan perinteisellä tavalla, jossa käytetään korkealaatuisia riisilajikkeita ja erityisiä hiivoja. Tämä valmistusprosessi antaa sakan ainutlaatuisen maun ja tuoksun, joka tekee siitä unohtumattoman juoman nautittavaksi.

Ninki-Ichin kipinöivä saka tarjoaa raikkaan ja eloisan maun. Siinä on hienovarainen makeus, joka tasapainottaa sen kevyttä happamuutta. Sen rikas ja monitahoinen maku jättää jälkipuhtaan, joka on täydellinen viimeistely jokaisesta siemauksesta. Tuoksussa on havaittavissa hienostuneita kukkaisvivahteita, jotka tekevät juoman houkuttelevasta ja kutsuvasta.

Ninki-Ichin kipinöivä saka on täydellinen valinta monenlaisen ruoan kanssa. Sen raikas ja kevyt luonne tekee siitä loistavan kumppanin merenelävien, salaattien ja kevyiden kasvisruokien kanssa. Se myös täydentää hyvin raikkaita aasialaisia ruokia ja sushi-annoksia. Sen monipuolisuus ruokapareissa tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka nauttivat erilaisista makuelämyksistä.

Ninki-Ichin kipinöivä saka tulee nauttia hyvin viilennettynä, noin 5-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään sen raikkauden ja hienot maut parhaiten. Voit tarjoilla sen perinteisesti pienistä sake-kupeista tai maistella sitä lasista, jotta voit nauttia sen rikkaasta tuoksusta. Riippumatta siitä, miten päätät nauttia tästä ihanasta saka-juomasta, se tuo takuuvarmasti iloa ja tyydytystä jokaiseen hetkeen.

Ninki-Ichin kipinöivä saka on todellinen herkku, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Olitpa sitten sakan ystävä tai haluat kokeilla jotain uutta ja jännittävää, tämä juoma varmasti vie sinut matkalle Japanin kiehtovaan sakahistoriaan. Löydä Ninki-Ichin kipinöivän sakan hurmaava maailma ja anna sen hienovaraisen maun ja tuoksun ilahduttaa sinua.

Täältä voit helposti tilata Ninki-Ichi Sparkling Sake lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.