Siirry pääsisältöön
Rådanäs Alter Ego
Täältä voit helposti tilata Rådanäs Alter Ego lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rådanäs Alter Ego

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Pullo 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Rådanäs Alter Ego

Rådanäs Alter Ego on korkealaatuinen ja ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen alkuperän, maun, tuoksun, ruokien yhdistämisen ja tarjoilulämpötilan suhteen.

Rådanäs Alter Egon alkuperä on peräisin huolella valituista ja hoidetuista viinitarhoista, joissa viinirypäleet kasvavat täydellisissä olosuhteissa. Näiden tarkoin valittujen alueiden ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille erityisen luonteen ja ominaisuudet.

Rådanäs Alter Egon maku on rikas ja moniulotteinen. Viini tarjoaa herkullisen harmonian eri hedelmäisten ja mausteisten vivahteiden välillä. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit luovat täyteläisen ja pitkäkestoisen suutuntuman.

Tuotteen tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi aistia kypsien marjojen ja tumman suklaan sekä hienovaraisen vaniljan ja mausteiden aromit. Tuoksu kutsuu nauttimaan ja tutkimaan viinin monia kerroksia ja syvyyksiä.

Rådanäs Alter Ego sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Se täydentää hienosti punaista lihaa, riistaa ja kypsytettyjä juustoja. Viinin täyteläisyys ja monipuolisuus avaa uusia ulottuvuuksia ruokien maun kanssa yhdistettynä.

Parasta Rådanäs Alter Ego -viiniä nautitaan hieman viilennettynä. Sen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Täällä viini paljastaa kaikki sen moniulotteiset maut ja aromit, tuoden esille sen ainutlaatuisen luonteen ja persoonallisuuden.

Rådanäs Alter Ego on ehdoton valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta alkuperää, moniulotteista makua ja intensiivistä tuoksua. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea viinin maailman uusin silmin ja luoda unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Rådanäs Alter Ego lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.