Siirry pääsisältöön
Gammelbacka Bocköl
Täältä voit helposti tilata Gammelbacka Bocköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gammelbacka Bocköl

Ruotsi Örebro länKarlskoga kommun Pullo 330 ml 7.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gammelbacka Bocköl

Gammelbacka Bocköl on perinteikäs olut, joka on peräisin suoraan Gammelbackan panimosta. Tämä maistuva juoma tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka leijailee kurkussa pitkään sen jälkeen, kun olet ottanut ensimmäisen siemauksen.

Gammelbacka Bocköl on täynnä rikkaita ja monipuolisia makuja. Sen täyteläinen maltaisuus ja kevyt humalointi tasapainottavat täydellisesti toisensa, luoden täyteläisen ja silti raikkaan juoman. Sen jälkimaku on pehmeä ja miellyttävä, jättäen suuhusi tyydyttävän tunteen.

Oluesta nousee myös houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut lähemmäs lasia. Sen maltainen ja karamellimainen tuoksu vie ajatukset suoraan kesään. Yhdistettynä sen rikkaaseen makuun, tämä olut on täysosuma kaikille oluen ystäville.

Gammelbacka Bocköl sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se on myös erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja hienovaraiset sävyt tekevät siitä täydellisen parin liha-, juusto- tai suklaaherkkujen kanssa. Voit nauttia sitä myös hyvässä seurassa illanvietoissa tai rentoutua sen parissa pitkän päivän jälkeen.

Jotta voisit nauttia Gammelbacka Bocköl -olut parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme sen nauttimista viileänä lämpötilassa noin 8-10°C. Tämä lämpötila paljastaa kaikki sen hienot maut ja tyydyttää juoman monipuolisuuden.

Olitpa oluen harrastaja tai etsit uutta makuelämystä, Gammelbacka Bocköl tarjoaa sinulle kaiken, mitä olut voi tarjota. Sen perinteikkyys ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä ainutlaatuisen vaihtoehdon jokapäiväiseen nautiskeluun.

Täältä voit helposti tilata Gammelbacka Bocköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.