Siirry pääsisältöön
Öde Stout
Täältä voit helposti tilata Öde Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Öde Stout

Ruotsi Västernorrlands länSundsvalls kommun Pullo 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Öde Stout

Öde Stout on kansainvälisesti tunnettu pimeää väritystään, täyteläistä makuaan ja moniulotteista tuoksuaan tarjoava olut. Tämä ainutlaatuinen Stout-olut on peräisin suomalaisesta Öde-panimosta, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan.

Öde Stoutin vahva ja täyteläinen maku tarjoaa herkullisen yhdistelmän paahteisuutta, suklaata ja kahvia. Sen hienostunut ja moniulotteinen tuoksu vie sinut matkalle tumman oluen maailmaan, jossa on havaittavissa paahtuneita maltaisia sävyjä ja tummia hedelmäisiä vivahteita.

Öde Stout sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai ruuan kumppanina. Se täydentää erityisesti täyteläisiä ja voimakkaita ruokia, kuten paahtokaritsaa, grillattua makkaraa tai suklaakakkua. Sen monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden luoda mielenkiintoisia makuyhdistelmiä erilaisten ruokalajien kanssa.

Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi Öde Stoutia suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen täyteläistä makua ja pitää sen juotavuuden miellyttävän tasapainoisena.

Öde Stout on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea sävähdyttävän ja vivahteikkaan olutelämyksen. Sen ainutlaatuinen luonne ja korkea laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin olutharrastajille kuin niille, jotka haluavat löytää uusia makumaailmoja. Astu Öde Stoutin maailmaan ja anna sen pimeyden ja täyteläisyyden vangita sinut.

Täältä voit helposti tilata Öde Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.