Siirry pääsisältöön
Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena
Täältä voit helposti tilata Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 8.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena

Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena on Suomessa valmistettu ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa maistuvan kierroksen vivahteikkaaseen olutmakuun. Olut saa inspiraationsa historiallisesta St. Helenan saaresta, joka sijaitsee eteläisen Atlantin valtamerellä.

Helmikuussa 2021 perustettu Vreta Kloster Nanobryggeri luo käsityönä pieniä eriä tätä ainutlaatuista olutta. Sillä on vahva paikallinen sitoutuminen ja intohimo oluenvalmistukseen. Vreta Kloster Nanobryggeri yhdistää modernin tekniikan perinteiseen oluenvalmistukseen, mikä antaa St. Helena -oluelle sen ainutlaatuisen maun ja aromin.

St. Helena -oluen maussa korostuvat hienostuneet ja moniulotteiset sävyt. Tunnelmalliset aromit muodostavat harmonisen kokemuksen, jossa on havaittavissa hienostunut tasapaino. Oluesta löytyy raikkaita sitrushedelmiä, maanläheisiä vivahteita sekä maltillisia paahteisia sävyjä. Jokainen siemaus tarjoaa uuden kerroksen nautintoa.

St. Helena -olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai monien erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti esimerkiksi grillattua lihaa, mereneläviä ja erilaisia juustoja. Olut tarjoaa täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen, joka vie ruokailukokemuksen uudelle tasolle.

Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi St. Helena -olut tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8–12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa säilyttämään oluen täyteläiset maut ja aromit, samalla kun se tarjoaa raikkaan ja pirskahtelevan tuntemuksen jokaisella kulauksella.

Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena on täydellinen valinta oluenystäville, jotka arvostavat laadukasta ja makurikasta olutta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ylivertaisen valinnan moniin eri tilanteisiin, olipa kyse sitten rentoutumisesta kotona tai sosiaalisista tapahtumista ystävien kanssa. Tervetuloa maistamaan Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena -oluen makumatkaa ja nauti ainutlaatuisesta oluenvalmistusta.

Täältä voit helposti tilata Vreta Kloster Nanobryggeri St. Helena lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.