Siirry pääsisältöön
Colle Reale Rosso 2021
Täältä voit helposti tilata Colle Reale Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Colle Reale Rosso 2021

Italia Terre di ChietiAbruzzerna Montepulciano Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Montepulciano

Om Colle Reale Rosso 2021

Colle Reale Rosso 2021 on laadukas punaviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä ainutlaatuinen viini tulee Italiasta ja se on valmistettu huolella valituista rypäleistä. Colle Reale Rosso 2021: n huumaava maku ja hienovarainen aromi antavat sille erottuvan persoonallisuuden.

Tämän punaviinin makuprofiili on täyteläinen, mutta samalla tasapainoinen. Se tarjoaa mausteisia ja tummia hedelmäisiä sävyjä, jotka tanssivat suussa hämmästyttävällä tavalla. Lisäksi Colle Reale Rosso 2021: n huolellisesti hiotut tanniinit tekevät siitä silkkisen ja miellyttävän juoman.

Tämän viinin katseenvangitseva tuoksu kietoo sinut heti sen avaamisen jälkeen. Saatat aistia kirsikoiden, luumujen ja mustaherukoiden hienovaraiset tuoksut, jotka herättävät mielikuvan auringon lämmöstä ja italialaisen maaseudun tuoksuista.

Colle Reale Rosso 2021 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokalajien kanssa. Se täydentää täyteläiset liharuoat, kuten pihvit ja paistit, antaen niille upean tasapainon. Voit myös nauttia sitä kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan kanssa saadaksesi täydellisen makunautinnon.

Tämän herkullisen punaviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.

Colle Reale Rosso 2021 on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat laadukkaasta punaviinistä, joka tarjoaa upeita makuelämyksiä. Tarjoa se ystävien kanssa ja nauti ikimuistoisista hetkistä tämän ainutlaatuisen viinin parissa.

Täältä voit helposti tilata Colle Reale Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.