Siirry pääsisältöön
Mary Rose Pink Gin
Täältä voit helposti tilata Mary Rose Pink Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mary Rose Pink Gin

Ruotsi Västerbottens länSkellefteå kommun Pullo 500 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om Mary Rose Pink Gin

Mary Rose Pink Gin on ainutlaatuinen gin, joka tarjoaa herkullisen ja raikkaan maun sekä upean vaaleanpunaisen värin. Tämä laadukas juoma on peräisin Englannista, jossa sitä on valmistettu taitavasti vain parhaista raaka-aineista.

Mary Rose Pink Ginin makuprofiili on suloinen ja tasapainoinen. Sen päämausteena käytetään ruusunterälehtiä, jotka antavat juomalle elegantin ja kukkaisen aromin. Sitruuna ja inkivääri täydentävät kokonaisuutta tuomalla raikkautta ja pientä pippurisuutta. Tämän ginin maistelija pääsee nauttimaan hienostuneista makuyhdistelmistä, jotka täyttävät suun ihanilla vivahteilla.

Mary Rose Pink Ginin houkutteleva tuoksu tuo mieleen kesäiset puutarhat ja raikkaat kukat. Ruusun, sitruunan ja inkiväärin yhdistelmä luo miellyttävän ja kiehtovan aromin, joka houkuttelee jokaista ginin ystävää.

Mary Rose Pink Gin on täydellinen valinta monenlaisiin tilaisuuksiin. Juoma sopii erinomaisesti niin rentoihin kesäjuhliin kuin tyylikkäisiin illallisiinkin. Sitä voidaan tarjoilla sellaisenaan, tonicin tai sitruunalimonadin kera, tai se voi olla myös mainio lisä cocktailien pohjaksi.

Mary Rose Pink Gin suositellaan nautittavaksi jääkylmänä. Tämä auttaa tuomaan juoman parhaat maut esiin ja tekee siitä virkistävän nautinnon kuumina päivinä. Voit myös kokeilla sitä jäiden kanssa tai lisätä siihen muutaman sitruuna- tai limettiviipaleen tuomaan lisämakua.

Tämä ainutlaatuinen gin tarjoaa sinulle täysin uusia makuelämyksiä. Mary Rose Pink Gin kutsuu sinut matkalle, jossa kukkaiset maut ja viettelevä tumma vaaleanpunainen väri yhdistyvät täydelliseksi gin-kokemukseksi.

Täältä voit helposti tilata Mary Rose Pink Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.