Siirry pääsisältöön
Falcon Export
Täältä voit helposti tilata Falcon Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falcon Export

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Purkki 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Falcon Export

Falcon Export on laadukas olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä suomalaisten oluentuntijoiden ja harrastajien iloksi. Tämän kotimaisen oluen juuret juontavat kauas historiaan, ja sen valmistuksessa on käytetty vain parhaita ainesosia. Tämän ansiosta Falcon Export tarjoaa ainutlaatuisen maun ja tuoksun, jotka takaavat nautinnollisen oluthetken jokaiseen lasilliseen.

Falcon Exportin mausta voi löytää raikkaita sitruunan ja appelsiinin vivahteita, jotka taittuvat maltilliseen humalan katkeruuteen. Sen pehmeä ja täyteläinen koostumus tekee oluesta miellyttävän juoda, olipa kyseessä rentouttava hetki kotonasi tai mukava illanvietto ystävien kanssa.

Falcon Exportin tuoksu on houkutteleva ja aromikas. Sen sekoitus hedelmäisiä ja maltillisen mausteisia aromiaineita saa aistit heräämään eloon jo ennen kuin ensimmäinenkin siemaus on otettu. Tämän oluen tuoksu houkuttelee sinut lähemmäksi ja kutsuu maistamaan sen hienostuneempia piirteitä.

Falcon Export on erinomainen valinta monenlaisille ruoille. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii erityisen hyvin vaaleamman lihan, kuten kana- ja kalaruokien, kumppaniksi. Sillä on myös tarpeeksi ryhtiä seistä vastapainona vahvoille ja maukkaille juustoille. Sopivan täyteläisenä se voi täydentää myös grillattuja kasviksia ja erilaisia pastaruokia.

Tämän laadukkaan oluen parhaan maun ja tuoksun saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Falcon Exportin jääkylmänä. Oikea serveringstemperatur tuo esille oluen raikkaat maut ja auttaa tasapainottamaan sen katkeroisuutta.

Falcon Export on suomalaisten oluentuntijoiden ja harrastajien luottoluokkaa, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Tutustu tähän ainutlaatuiseen olueen ja anna sen viedä sinut mukanaan ikimuistoiseen oluthetkeen.

Täältä voit helposti tilata Falcon Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.