Siirry pääsisältöön
Bergslager
Täältä voit helposti tilata Bergslager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bergslager

Ruotsi Västra Götalands länFalköpings kommun Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bergslager

Bergslager on perinteinen ruotsalainen juusto, joka herättää aistejaan alkuperästään, maustaan, tuoksusta sekä ruoasta ja tarjoilulämpötilasta. Tämä juusto on peräisin Bergslagenin alueelta Ruotsissa, joka on tunnettu rikkaasta maasta ja pitkästä juustonvalmistushistoriastaan. Juuston alkuperä tuo mukanaan myös alueen perinteiset valmistustekniikat ja -menetelmät, jotka antavat Bergslagerille sen ainutlaatuisen luonteen.

Bergslagerin maku on syvä, täyteläinen ja moniulotteinen. Sen kermainen, hieman maanläheinen sävy tuntuu suussa, ja sen tyylikkäät aromit täydentävät kaikkia suola-sokereita, jotka ovat tasapainossa ja miellyttäviä. Juuston mausteinen, hieman pähkinäinen jälkimaku täydentää tätä ainutlaatuista makuelämystä.

Bergslagerin tuoksu on houkutteleva ja herättää mielikuvia tuoreesta maalaisilman raikkaudesta. Kypsytysprosessin aikana se kehittää myös hienovaraisia ​​happea ja maanläheisiä tuoksuja, jotka tekevät siitä mielenkiintoisen ja houkuttelevan.

Tämä monipuolinen juusto sopii täydellisesti monenlaiseen ruokaan ja tarjoilutapaan. Se toimii erinomaisesti viipaleena leivän päällä, sekoitettuna erilaisiin salaateihin tai sulatettuna pastan päälle. Bergslagerin täyteläinen maku ja runsas koostumus tekevät siitä myös erinomaisen juustolautasen keskipisteen. Tarjoilulämpötilan suhteen suosittelemme nauttimaan Bergslagerin hieman viileänä, noin 12-15 asteessa, jotta sen maku ja koostumus pääsevät oikeuksiinsa.

Bergslager on upea esimerkki ruotsalaisesta juustomaailmasta, joka vie sinut mielikuvitusmatkalle maanläheiseen Bergslagenin alueeseen. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan juustorakastajille ympäri maailmaa.

Täältä voit helposti tilata Bergslager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.