Siirry pääsisältöön
Coppersmith’s Dry Stout
Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Dry Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coppersmith’s Dry Stout

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Coppersmith’s Dry Stout

Coppersmithin kuiva stout-olut on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen stout-olutien ystäville. Tämä perinteinen ja käsityönä valmistettu olut on saanut inspiraationsa vanhoilta kuparin- ja metallintyöstäjiltä, ja se on siksi saanut nimensä Coppersmith.

Tämän oluen vahva luonne ja täyteläinen maku herättävät mielikuvia vanhoista kellareista ja perinteisestäkäsityöläisyydestä. Sen syvä musta väri ja pehmeä vaahto luovat houkuttelevan ulkoasun, joka houkuttelee sinua ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Härkomst

Coppersmithin kuiva stout-olut on peräisin Irlannista, joka tunnetaan maailman parhaista oluistaan. Irlantilainen olutperinne on rikas ja pitkä historia, ja tämä olut noudattaa perinteisiä valmistusmenetelmiä tuoden esiin aitoon irlantilaiseen olueen ominaisia rikkaita makuja ja aromia.

Smak

Tämä kuiva stout-olut tarjoaa voimakkaan ja täyteläisen maun, jossa on vivahteita tummista paahteisista maltaista sekä aromaattista katkeruutta. Maku on tasapainoinen ja miellyttävä, ja jättää kestävän jälkimaun suuhun. Sen runsas maku sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia syvästä ja monipuolisesta oluesta.

Doft

Coppersmithin kuiva stout-olut hellii myös aistejasi herkullisella tuoksullaan. Sen aromaattisessa tuoksussa voi aistia vivahteita kahvista, suklaasta ja paahdetuista maltaista. Tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva, mikä houkuttelee sinua päästämään oluen makunautinnon haltuunsa.

Mat och serveringstemperatur

Coppersmithin kuiva stout-olut istuu täydellisesti yhteen monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja aromaattiset piirteet tekevät siitä ihanteellisen kumppanin voimakkaille ja mausteisille ruoille, kuten grillatulle lihalle, paahtopaistille ja tummille suklaaherkuille. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen jäähdytettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Coppersmithin kuiva stout-olut on taidokkaasti valmistettu juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja syvällisen makunautinnon. Sen vahva luonne ja perinteinen valmistusmenetelmä tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat hienostuneita makuja ja laatua.

Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Dry Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.