Siirry pääsisältöön
Esplanad WinterWarmer
Täältä voit helposti tilata Esplanad WinterWarmer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Esplanad WinterWarmer

Ruotsi Västra Götalands länMariestads kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Esplanad WinterWarmer

Esplanad WinterWarmer on maukas ja lämmin juoma talven kylmille päiville. Tämä juoma on valmistettu huolella valituista korkealaatuisista raaka-aineista, joiden alkuperä juontaa juurensa perinteiseen suomalaiseen käsityöhön. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu sulattavat sydämet ja lämmittävät mielen.

Esplanad WinterWarmer on täynnä tummaa ja rikasta makua, joka tarjoaa miellyttävän lämmön kehossa. Sen maissi, kahvi ja paahtoleipä tuovat esiin syvän ja täyteläisen maun, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi kylmällä talvipäivällä. Lisäksi sen mausteinen pippurin sävy ja katkera suklaa antavat juomalle juuri sopivan tasapainon.

Tuoksultaan Esplanad WinterWarmer on houkutteleva ja miellyttävä. Sen lämmin leipä, tumma suklaa ja kahvi tuovat esiin herkullisia tuoksuja, jotka houkuttelevat nauttimaan tästä juomasta heti ensi hörpystä alkaen.

Esplanad WinterWarmer on täydellinen kumppani erilaisille ruoille. Sen täyteläinen maku ja runsas aromikkuus tekevät siitä loistavan valinnan juustojen, pähkinöiden ja tumman suklaan kanssa. Se toimii myös hyvin kylmien sääolosuhteiden herkkujen, kuten keittojen ja mausteisten ruokien seuralaisena.

Tämän mahtavan juoman optimaalinen nauttimislämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa parhaiten, täydentäen täydellisesti talvisen makuelämyksen.

Esplanad WinterWarmer on todellinen talviseen tunnelmaan sopiva herkku. Sen ainutlaatuinen maku, herkullinen tuoksu ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia lämmittävästä ja herkullisesta juomasta talven pimeinä päivinä.

Täältä voit helposti tilata Esplanad WinterWarmer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.