Siirry pääsisältöön
Dalmau  2017
Täältä voit helposti tilata Dalmau 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dalmau 2017

Espanja Rioja Cabernet sauvignonGracianoTempranillo Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Graciano, Tempranillo

Om Dalmau 2017

Dalmau 2017 on laadukas viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen viinin ystäville. Tämä viini kunnioittaa perinnettä ja periyttää menestyksekkäästi espanjalaista viinikulttuuria uudelle sukupolvelle.

Dalmau 2017:n sukujuuret kumpuavat Espanjan Riojan alueen hedelmällisistä maaperistä. Viinin rypäleet kasvavat vuoristoisella maastolla, jossa aurinko hoitaa rakkaimpia hedelmiään pitkin päivää. Viiniköynnökset saavat nauttia viileämmistä öistä, jotka auttavat kehittymään intensiivisiin ja monipuolisiin makuihin.

Tämä uniikki viini tarjoaa rikkaan ja hienostuneen maun, jossa punaiset marjat ja kypsät kirsikat tanssivat yhdessä mausteiden ja tammen sävyjen kanssa. Dalmau 2017:n aromaattinen profiili kutsuu sinut matkalle, jossa voit aistia aromeja kuten vaniljaa, kahvia ja tummaa suklaata.

Tämä arvostettu viini pääsee oikeuksiinsa parhaiten, kun sitä tarjoillaan seurustelun ja herkuttelun hetkillä. Kokeile yhdistellä sitä punaista lihaa, kuten naudanlihaa tai karitsaa, kanssa. Voit myös rohkeasti nauttia sitä kovien juustojen, kuten Manchegon tai Goudan kanssa.

Parhaimman makuelämyksen varmistamiseksi suosittelemme tarjoamaan viinin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin täyteläiset maut ja aromaattiset ominaisuudet, joiden avulla voit upota viinin monimuotoisuuteen ja herkkyyteen.

Dalmau 2017 on täydellinen valinta kaikille viinin harrastajille, jotka haluavat kokea Riojan alueen ainutlaatuisen makunautinnon uudella ja moderneilla tavoilla. Astu rohkeasti uuteen seikkailuun ja anna tämän upean viinin viedä sinut mukanaan espanjalaisen viinikulttuurin syvään sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Dalmau 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.