Siirry pääsisältöön
Jalifa Amontillado
Täältä voit helposti tilata Jalifa Amontillado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jalifa Amontillado

Espanja JerezAndalusien Pullo 500 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Jalifa Amontillado

Jalifa Amontillado on upea ja hienostunut sherry, joka on valmistettu ainutkertaisesta rypäleistä ja sekoitettu huolellisesti perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. Tämä Amontillado sherry tulee Espanjasta, jossa se on valmistettu Jalifa-viinitilalla, jonka pitkä perinteet ja intohimo laadukkaan sherryn tuottamiseen näkyvät jokaisessa pullossa.

Jalifa Amontilladoilta voit odottaa herkullisia makuelämyksiä. Sen kuiva ja täyteläinen maku yhdistää tyylikkäästi pähkinäisiä sävyjä, vaniljaa ja karamellisoitua sokeria. Se tarjoaa myös hienovaraisia ​​hedelmäisiä vivahteita, jotka tasapainottavat kokonaisuutta. Tässä sherryssä on myös miellyttävän pitkä jälkimaku, joka jättää suuhun hienostuneen maun.

Jalifa Amontillado tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, joka avaa uusia ulottuvuuksia jokaisella siemailulla. Tuoksussa korostuvat mantelin, tammen ja kuivan hedelmäiset nuotit, jotka luovat hienostuneen ja houkuttelevan aromimaailman.

Tämä hieno sherry sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kera. Sen harmoninen maku ja kompleksisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille, kuten juustolle, pähkinöille, lihalle ja mereneläville. Se on myös erinomainen valinta jälkiruokien kanssa, erityisesti suklaan ja karamellin ystäville.

Suosittelemme nauttimaan Jalifa Amontilladoa viilennettynä noin 12-14 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoile se kauniista laseista, jotta voit nauttia sen upeasta väristä ja hienostuneesta aromista. Tämä sherry on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta makumaailmaa ja haluavat kokea aitoa ja laadukasta sherryä.

Täältä voit helposti tilata Jalifa Amontillado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.