Siirry pääsisältöön
Tropida Tropical Punch
Täältä voit helposti tilata Tropida Tropical Punch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tropida Tropical Punch

Ruotsi Purkki 250 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.2g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Tropida Tropical Punch

Tropida Tropical Punch on herkullinen ja raikas juomasekoitus trooppisia makuja. Tässä herkullisessa juomassa kohtaavat eksotiikka, raikkaus ja iloinen tunnelma. Tämä ainutlaatuinen juoma tarjoaa suorastaan matkan trooppiseen paratiisiin jokaisella kulauksella.

Juoman alkuperä juontaa juurensa kaukaisiin trooppisiin maisemiin, joissa aurinko paistaa kirkkaasti ja hedelmät kypsyvät täyteen makuun. Tropida Tropical Punch on valmistettu huolella valituista trooppisista hedelmistä, kuten mangoista, ananaksista, passionhedelmistä ja guavasta. Nämä herkulliset hedelmät yhdistyvät täydellisesti luoden makuelämyksen, joka vie sinut hetkessä Kariibian lämpöön tai eksoottisille rannoille Havaijille.

Juoma on täynnä makua ja raikkautta, joka hivelee makuhermoja juoman ensimmäisestä hörpystä viimeiseen. Tropida Tropical Punchissa on täyteläinen ja mehukas maku, jossa trooppiset hedelmät pääsevät täyteen loistoonsa. Juoma on kevyt ja virkistävä, sopien täydellisesti niin kesäpiknikille kuin rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Tropida Tropical Punchin tuoksu on yhtä ilahduttava kuin sen maku. Se täyttää ilman raikkautensa ja herättää mielikuvia lomasta paratiisisaarella. Tuoksusta voi erottaa trooppisten hedelmien makeuden ja raikkauden, mikä luo juomalle tunnistettavan ja houkuttelevan ilmeen.

Tämä trooppinen juoma sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin. Voit tarjoilla sen jääkylmänä jäiden kanssa tai vaikkapa sekoittaa sen kanssa kirkasta rommia tai vodkaa, luodaksesi oman trooppisen drinkkisi. Tropida Tropical Punch on ihanteellinen juoma kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin, jossa halutaan luoda trooppinen ja iloinen tunnelma.

Saat parhaan makuelämyksen Tropida Tropical Punchista, kun tarjoilet sen viilennettynä noin 6-8 asteessa. Näin juoman raikkaus ja makujen tasapaino pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Muista myös koristella juoma kauniilla trooppisilla hedelmillä tai vaikkapa värikkäillä cocktailtikuilla, jotta se näyttää yhtä houkuttelevalta kuin maistuu.

Tropida Tropical Punch on täydellinen valinta kaikille trooppisten makujen ystäville, jotka haluavat hetkeksi paeta arjen harmautta ja nauttia trooppisen ilmapiirin ihanasta tuoksusta ja mausta. Anna itsellesi lupa hetkelliseen pakomatkalle trooppisiin tunnelmiin ja nauti Tropida Tropical Punchin herkullisista mauista.

Täältä voit helposti tilata Tropida Tropical Punch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.