Siirry pääsisältöön
Perfectly Squared Brewing Frontside
Täältä voit helposti tilata Perfectly Squared Brewing Frontside lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Perfectly Squared Brewing Frontside

Ruotsi Skåne länLunds kommun Pullo 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Perfectly Squared Brewing Frontside

Perfectly Squared Brewing Frontside on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon maun, aromin ja alkuperän välillä. Tämä suosittu olut on peräisin Härkomstin panimolta, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan.

Frontsiden maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät hienostuneet maltaiset sävyt ja raikas humalan katkeroisuus. Olut jättää suuhun pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan lisää.

Härkomst on panimo, joka panostaa huolellisesti valittuihin raaka-aineisiin ja perinteiseen oluenvalmistukseen. Frontsiden ainutlaatuinen ja laadukas maku on tulos panimon tinkimättömästä sitoutumisesta korkeaan laatuun ja tinkimättömään tekemiseen.

Frontside tarjoaa myös herkullisen ja houkuttelevan tuoksun. Se on täynnä rikkaita maltaisia arominuansseja, joita täydentää taitavasti valittu humalan tuoreus. Tämä yhdistelmä antaa oluelle pirteän ja houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee nauttimaan sen herkullisesta mausta.

Frontside on erinomainen seurusteluolueen ja ruokapariksi. Sen täyteläinen maku sopii erityisesti grilliruokien, pizzan ja mausteisten ruokien kanssa. Olut toimii myös mainiona jälkiruokaoluenä ja sen seurassa voi nautiskella esimerkiksi suklaan tai juustojen kanssa.

Frontside kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maun ja aromin kaikki vivahteet tulevat parhaiten esiin. Olut sopii mainiosti nautittavaksi lasista, joka korostaa sen kaunista tummanruskeaa väriä ja runsasta vaahtoa.

Frontside on täydellinen valinta oluen ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja tasapainoisia makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä erityisen suositun vaihtoehdon jokaiselle oluen harrastajalle.

Täältä voit helposti tilata Perfectly Squared Brewing Frontside lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.