Siirry pääsisältöön
Brekeriet Beer Beta
Täältä voit helposti tilata Brekeriet Beer Beta lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brekeriet Beer Beta

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 375 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brekeriet Beer Beta

Brekeriet Beer Beta on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen panimotuotteiden ystäville. Tämä olut herättää mielikuvituksen uuteen eloon tarttuvalla maullaan, tuoksullaan ja alkuperällään.

Härkomst (alkuperä) on yksi Brekeriet Beer Betan merkittävimmistä ominaisuuksista. Kyseessä on Ruotsissa valmistettu pienpanimo-olut, jonka valmistuksessa käytetään taitavia käsityöläisiä ja laadukkaita raaka-aineita. Olut edustaa vahvasti ruotsalaista olutperinnettä ja sen valmistuksessa panimolla on käytössään perinteiset menetelmät. Tämä takaa laadukkaan ja autenttisen olutelämyksen jokaiselle kuluttajalle.

Maun ja tuoksun osalta Brekeriet Beer Beta ei jätä ketään kylmäksi. Olut tarjoaa monipuolisen makuprofiilin, jossa yhdistyvät erilaiset maltaat, humalat ja hiiva. Tämä antaa oluelle ainutlaatuisen tasapainon makeuden, katkeruuden ja hedelmäisten sävyjen välillä. Oluen täyteläinen aromi kruunaa kokonaisuuden ja luo kevyen ja raikkaan vaikutelman.

Brekeriet Beer Beta sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen monipuolinen maku ja riittävä ryhti tekevät siitä täydellisen kumppanin grilliruoille, mereneläville sekä erilaisille juustoille. Olut yhdistyy myös hienosti mausteisiin makuihin ja ylimääräinen mausteisuus voi korostaa oluen omia ominaisuuksia.

Oikeanlaisella serveringstemperatuurilla Brekeriet Beeri Beta pääsee täyteen loistoonsa. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila takaa parhaan makunautinnon ja korostaa oluen monipuolisia makuominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan Brekeriet Beer Beta on ruotsalaisen pienpanimon taidonnäyte, joka tarjoaa ainutlaatuisen olutelämyksen. Sen ruotsalainen alkuperä, monipuolinen maku ja oikeanlainen temperatur tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan kaikille oluentuntijoille ja niille, jotka haluavat tutustua uusiin käsityöoluihin.

Täältä voit helposti tilata Brekeriet Beer Beta lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.