Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Chardonnay 2020
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Chardonnay 2020

Uusi-Seelanti Marlborough Chardonnay Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Stoneleigh Chardonnay 2020

Stoneleigh Chardonnay 2020 on laadukas ja makuhermoja hivelevä valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini tulee Stoneleighin maineikkaalta tarhalta, joka sijaitsee Marlboroughin alueella Uudessa-Seelannissa. Viinin alkuperänä oleva maaperä sekä suotuisa ilmasto luovat täydelliset olosuhteet laadukkaan Chardonnayn tuottamiseen.

Stoneleigh Chardonnay 2020 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen maun. Maussa voi havaita trooppisen hedelmäisyyden lisäksi aistittavan myös raikkaita sitrusaromeja. Viini on kuiva ja tasapainoinen, jolloin sen hapokkuus ja hedelmäisyys täydentävät toisiaan täydellisesti. Pitkä ja miellyttävä jälkimaku jättää suuhun raikkaan ja hedelmäisen aromin.

Tuoksultaan Stoneleigh Chardonnay 2020 on herkullisen hedelmäinen ja hienostunut. Viinin tuoksussa voi erottaa kypsän ananaksen, päärynän, sekä valkoisten kukkien aromit. Tuoksu on runsas ja houkutteleva, ja se vihjaa viinin intensiiviseen ja rikkaaseen makuun.

Tämä hienostunut valkoviini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienosti esimerkiksi kala- ja äyriäisruokia, kanaa, pastaa, sekä erilaisia salaattivaihtoehtoja. Viinin kevyt hapokkuus ja hedelmäisyys tuovat tasapainoa ruoan makuihin, joten se on loistava valinta monipuoliseen ruokapöytään.

Stoneleigh Chardonnay 2020 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteeseen. Tässä lämpötilassa viinin aromit pääsevät parhaiten esiin, ja se tarjoaa raikkaan ja miellyttävän juomakokemuksen. Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia seurusteluhetkiä ja illallisia ystävien ja perheen kesken.

Stoneleigh Chardonnay 2020 on laadukas valinta kaikille viinien ystäville, jotka arvostavat tasapainoista makua, hienostunutta tuoksua ja viinin monipuolisuutta ruokapöydässä. Tämä viini tulee varmasti jättämään unohtumattoman vaikutuksen kaikkiin makunystyröihin.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.