Siirry pääsisältöön
Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019
Täältä voit helposti tilata Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019

Itävalta NiederösterreichKamptal Riesling Pullo 750 ml 13% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Riesling

Om Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019

Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019 on ainutlaatuinen viini, joka edustaa Hirsch-viinitilan pitkää perinnettä laadukkaiden ja tyylikkäiden viinien valmistuksessa. Tämä erityinen Riesling-viini myös osoittaa Itävallan Wachau-alueten ainutlaatuisen mikroilmaston ja maaperän vaikutuksen viinien makumaailmaan.

Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019 tarjoaa upean maistelukokemuksen, jossa voi havaita sen raikkauden ja hapokkuuden tasapainon. Tämä viini tarjoaa valloittavan suun täyteläisyyden, johon sekoittuvat herkulliset trooppiset hedelmät, kuten ananas ja mango, sekä sitrusten vihjaus. Rieslingin ominaiselle mineraalisuudelle on myös ominaista sen puhtaus ja tarkkuus, mikä tekee tästä viinistä todellisen herkun makuaistiin.

Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019:n ainutlaatuinen tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä voi havaita omenan ja persikan makeita nuotteja, jotka sekoittuvat sitruksen ja mineraalien raikkaisiin vivahteisiin. Tämän tuoksun avulla voit jo kuvitella mausteisen aterian seuraksi täyteläisen ja raikkauden täynnä olevan viinin tyydyttävän makuelämyksen.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen raikas hapokkuus ja runsas täyteläisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kalan ja vaalealle lihalle. Sen ainutlaatuinen makumaailma myös täydentää hienosti voimakkaita juustoja ja mausteisia ruokia. Tämä Riesling-viini herättää ruoat henkiin luoden täydellisen harmonian makujen välille.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 °C. Tällä lämpötilalla viinin aromit ja maut pääsevät täyteen loistoonsa. Voit varmistaa tämän herkullisen viinin täydellisen nauttimiskokemuksen huolehtimalla siitä, että se on oikeassa lämpötilassa tarjoiluhetkellä.

Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019 on todellinen taidonnäyte Hirsch-viinitilan osaamisesta ja omistautumisesta. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan Wachau-alueen kauniisiin maisemiin. Nauti tästä hienostuneesta viinistä seurassa, jolloin sen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Täältä voit helposti tilata Hirsch Ried Gaisberg 1.ÖTW Riesling 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.