Siirry pääsisältöön
Gran Bodega Tempranillo 2022
Täältä voit helposti tilata Gran Bodega Tempranillo 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gran Bodega Tempranillo 2022

Espanja Tempranillo Pullo 1000 ml 14% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Gran Bodega Tempranillo 2022

Gran Bodega Tempranillo 2022 on korkealaatuinen punaviini, joka tarjoaa maistuvan ja monimuotoisen kokemuksen. Tämä viini on valmistettu parhaasta Tempranillo-rypäleen sadosta, mikä takaa sen laadun ja ainutlaatuisuuden.

Härkomst:

Gran Bodega Tempranillo 2022 on peräisin Espanjasta, joka on tunnettu Tempranillo-rypäleistään. Viini on kasvanut aurinkoisilla rinteillä ja sen ominaispiirteet ovat kietoutuneet paikalliseen maaperään ja ilmastoon. Tämä antaa viinille sen erottuvan luonteen ja alkuperäisen maun.

Smak:

Gran Bodega Tempranillo 2022 tarjoaa runsaan ja täyteläisen maun, jossa on vivahteikasta tummaa marjaisuutta ja hienostunutta mausteisuutta. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät tästä viinistä erittäin miellyttävän juoda. Jokainen siemaus paljastaa uusia kerroksia makua ja antaa nautinnon jokaiselle aistille.

Doft:

Gran Bodega Tempranillon tuoksussa yhdistyvät kypsät tummat marjat, kuten mustikat ja kirsikat, sekä hieno vaniljan ja paahteisen tammisuuden sävyttämä aromi. Viinin runsas ja houkutteleva tuoksu kutsuu sinut tutustumaan sen monipuolisiin makuihin.

Mat och serveringstemperatur:

Gran Bodega Tempranillo 2022 on erinomainen valinta monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, grillattujen vihannesten, lammasruokien ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Viinin täyteläisyys ja runsaus täydentävät hienosti näiden ruokalajien makuja.

Tarjoile tämä hienostunut punaviini hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Näin sen raikkaus ja ominaisuudet pääsevät parhaiten esiin. Tämä viini on valmistettu huolella ja intohimolla, joten se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja autenttista makukokemusta. Gran Bodega Tempranillo 2022 on varmasti ilahduttava lisä jokaiseen tilaisuuteen ja juhlaan.

Täältä voit helposti tilata Gran Bodega Tempranillo 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.