Siirry pääsisältöön
Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994
Täältä voit helposti tilata Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994

Portugali PortoDouro Pullo 375 ml 20.5% vol 1994
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 1994

Om Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 - Hämmentävän monimuotoinen ja ikimuistoinen portviini

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 on portviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille viinin ystäville. Tämä vuoden 1994 vuosikertaviini tuo esiin portviinin parhaat puolet ja tarjoaa upean yhdistelmän intensiivistä makua, tuoksua ja alkuperää.

Tämän portviinin alkuperä on Portugalin Douro-joen laakso, joka on tunnettu maailmanluokan portviineistään. Fonseca Guimaraens on yksi alueen arvostetuimmista tuottajista ja heidän vuosikertansa ovat aina taattua laatua.

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 tarjoaa upean makunsa ansiosta täydellisen tasapainon makeuden, hedelmäisyyden ja mausteisuuden välillä. Tämä viini on täynnä tumman kirsikan, luumujen ja suklaan vivahteita, jotka kehittyvät ja syvenevät jokaisella maistelukerralla.

Sen lisäksi, että tämä portviini on maukas, sen tuoksulla on myös voimakas vaikutus aisteihin. Sen runsas ja houkutteleva tuoksu täyttyy kypsistä tumman marjoista, kahvista ja mausteista, mikä tekee siitä täydellisen viinin haisteluun ennen sen maistamista.

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia ​​ruokalajeja. Kokeile sitä klassisten portviiniin sopivien herkkujen, kuten täyteläisten juustojen ja suklaapohjaisten jälkiruokien kanssa.

Tämän portviinin ihanteellinen palvelulämpötila on noin 16-18 astetta Celsius, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista dekantoida viini ennen sen tarjoilua, jotta sen maut voivat kehittyä ja syventyä täydelliseen tasapainoon.

Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 on ehdottomasti portviini, joka ansaitsee paikkansa jokaisen viinin ystävän kellarissa. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät unohtumatonta ja hienostunutta makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Fonseca Guimaraens Vintage Port 1994 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.