Siirry pääsisältöön
Österlen ÄPA Äppel Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Österlen ÄPA Äppel Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Österlen ÄPA Äppel Pale Ale

Ruotsi Tomelilla kommunSkåne län Pullo 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Österlen ÄPA Äppel Pale Ale

Österlen ÄPA Äppel Pale Ale on raikas ja maistuva olut, joka tuo mukanaan omenan raikkauden ja pale ale -oluten täyteläisyyden. Tämä juoma on peräisin kauniilta Österlenin alueelta Ruotsista, joka tunnetaan laadukkaista ja maukkaista tuotteistaan.

ÄPA Äppel Pale Alella on herkullinen omenainen maku ja houkutteleva tuoksu, joka yhdistää täydellisesti raikkauden ja lämpimän humalan. Olut on tasapainoinen ja helposti juotava, sopien mainiosti niin arjen nautiskeluun kuin erityisiin juhlahetkiin.

Oluen pariksi suositellaan erityisesti grillattuja ruokia ja mausteisia ruokalajeja, jotka korostavat oluen omenaisia sävyjä ja täydentävät sen täyteläistä makua. ÄPA Äppel Pale Ale on myös oivallinen valinta seurusteluun ystävien kanssa, sillä sen miellyttävä luonne ja monipuoliset maut tarjoavat elämyksiä jokaiseen hetkeen.

Tämän oluen parasta makunautintoa varten suositellaan tarjoilulämpötilaksi 6-8 astetta, jolloin sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Rennon illanvieton ja herkullisen ruoan kera, ÄPA Äppel Pale Ale tarjoaa täydellisen makuyhdistelmän ja elämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Hemminki Sinisalmi on perustanut Österleniin Småskaliga öltillverkare AB:n, jonka päätuote on ÄPA (ÄppelPaleAle). Hemming tiesi, että oli kenties aika ilahduttaa markkinoita valmistamalla omenalla mtä muuta kuin cideriä, vaan nimenomaan olutta. " Koska meillä on ainutlaatuinen omena - eli svart anseliussii, joka on todellinen VÄSTERBOTTEN omena, niin sen pitää olla osa olut - tappista. Se tulee nyt olemaan pieni rohit, pelleteissä, höips edullisesti tuommoisella örferoordom".

"Ansvarig utgivare är Oxelö Ekoäl"

Täältä voit helposti tilata Österlen ÄPA Äppel Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.