Siirry pääsisältöön
Ginger Joe Ginger Beer
Täältä voit helposti tilata Ginger Joe Ginger Beer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ginger Joe Ginger Beer

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Ginger Joe Ginger Beer

Ginger Joe Ginger Beer on aito ja herkullinen inkivääriolut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä raikas juoma on valmistettu tinkimättömällä laadulla sekä taiten valituista raaka-aineista, jotta se luo täydellisen tasapainon maun ja aromin välille.

Ginger Joe Ginger Beerin alkuperä on peräisin perinteisestä reseptistä, joka juontaa juurensa Karibialle. Tämä antaa sille ainutlaatuisen ja autenttisen maun, joka vie sinut matkalle trooppisten saarten tunnelmaan.

Sen huomattavaan mausteisuuteen ja hienostuneeseen inkivääriaromiin yhdistyy kepeä kupliva koostumus, mikä tekee siitä täydellisen janojuoman kaikille tilanteille. Ginger Joe Ginger Beer sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäiden kera tai osana raikkaita sekoituksia ja cocktaileja.

Tämä inkivääriolut täydentää täydellisesti monenlaisia ruokalajeja. Sen mausteisuus toimii erityisen hyvin tulisten ruokien, grilliruokien tai aasialaisten makujen kanssa. Ginger Joe Ginger Beer vie ateriasi uudelle tasolle, tarjoten raikasta vastapainoa herkullisille ja voimakkaille makuille.

Tämän inkiväärioluen ideali lämpötila tarjoilulle on noin 4-6 astetta. Tällä lämpötilalla sen aromit ja mausteisuus pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tekevät siitä täysin nautinnollisen juoman.

Ginger Joe Ginger Beer on sinulle, joka kaipaat jotain erilaista, jotain uutta. Sen ainutlaatuinen ja mausteinen maku täyttää kaikki odotuksesi ja jättää sinulle unohtumattoman makukokemuksen. Ole rohkea, kokeile Ginger Joe Ginger Beeria ja anna inkiväärin tuoda raikkautta elämääsi!

Täältä voit helposti tilata Ginger Joe Ginger Beer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.