Siirry pääsisältöön
Vigrum Bryggeri Single Nelson
Täältä voit helposti tilata Vigrum Bryggeri Single Nelson lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vigrum Bryggeri Single Nelson

Ruotsi Västra Götalands länLidköpings kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Vigrum Bryggeri Single Nelson

Vigrum Bryggeri Single Nelson on käsityöolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan maistelukokemuksen. Tämä olut on valmistettu vain yhdestä humalalajikkeesta, nimeltään Nelson Sauvin, mikä antaa sille erityisen runsaan ja monipuolisen maun.

Nelson Sauvin -humala on peräisin Uudesta-Seelannista, ja sen ainutlaatuinen tuoksu ja maku muistuttavat viinirypäleitä, eksotiikkaa ja mausteita. Vigrum Bryggeri on onnistunut hyödyntämään tämän huippulaadukkaan humalan ominaisuuksia täysin, tarjoten oluen ystäville miellyttävän ja elämyksellisen juomakokemuksen.

Vigrum Bryggeri Single Nelsonin maun kompleksisuus tarjoaa monia kerroksia ja vivahteita, jotka kehittyvät kauniisti kuljettaessa suusta alas. Oluesta voi löytää sitruksisia, hedelmäisiä ja havumaisia sävyjä, jotka luovat tasapainoisen ja harmonisen kokonaisuuden. Jokainen siemaus herättää aisteja ja kutsuu sinut tutkimaan lisää tämän erityisen oluen makumaailmaa.

Vigrum Bryggeri Single Nelson on täydellinen kumppani erilaisille ruoille. Sen raikas ja hedelmäinen maku tekee siitä erinomaisen valinnan kevyille salaatteille, tuoreille mereneläville ja mausteisille ruoille. Olut täydentää myös hyvin kypsytettyjä juustoja ja antaa niille uuden ulottuvuuden.

Vigrum Bryggeri Single Nelson tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen kaikkien piirteiden täyden nauttimisen ja varmistaa sen rikkautta ja monimuotoisuutta. Lasin tulisi olla tuoksupohjainen, jotta oluen hienostunut tuoksu voi päästä oikeuksiinsa.

Vigrum Bryggeri Single Nelson on olut, joka vetoaa kaikkiin oluen ystäviin, joilla on intohimo laadukkaisiin ja ainutlaatuisiin makuja. Tämä olut tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, joka herättää aistisi ja vie sinut matkalle maisteluelämyksen maailmaan. Anna itsesi uppoutua Vigrum Bryggeri Single Nelsonin makujen maailmaan ja nauti tästä upeasta oluesta täydelliseen harmoniaan ruokien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Vigrum Bryggeri Single Nelson lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.