Siirry pääsisältöön
1766 Havtorn Gin
Täältä voit helposti tilata 1766 Havtorn Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

1766 Havtorn Gin

Ruotsi Skåne länHörby kommun Pullo 500 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om 1766 Havtorn Gin

1766 Havtorn Gin on laadukas juoma, joka tarjoaa elämyksellisen maistelukokemuksen. Tämä ainutlaatuinen gin yhdistää hienostuneesti perinteisen ginin maun raikkaiden tyrnin marjojen tuoksun kanssa. Sen alkuperä on ainutkertainen: se valmistetaan huolella valikoiduista tyrnin marjoista, jotka kerätään käsin Pohjois-Euroopan villeiltä alueilta.

1766 Havtorn Ginin maussa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, jotka tasapainotetaan täyteläisellä mausteisuudella. Sen kauniisti tasapainotettu maku mukautuu täydellisesti erilaisiin cocktaileihin ja se tarjoaa myös miellyttävän nautinnon sellaisenaan.

Tuotteen tuoksu on herkullisen hedelmäinen ja kutsuva. Tyrnin marjojen ainutlaatuinen tuoksu sekoittuu hienovaraisesti perinteisen ginin mausteiden kanssa, luoden vastustamattoman ja moniulotteisen kokonaisuuden.

1766 Havtorn Gin sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voidaan käyttää monipuolisesti erilaisten juomasekoitusten pohjana. Sitä voi tarjoilla esimerkiksi tonicin ja jääpalojen kanssa tai käyttää raikastavana lisänä erilaisissa cocktaileissa. Sen runsaan ja tasapainoisen maun ansiosta se sopii erityisen hyvin lehtivihannesten, tuoresalaattien tai merenelävien seuraan.

1766 Havtorn Ginin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-15 astetta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esiin. Tämä ihastuttava juoma on täydellinen valinta kaikenlaisiin juhliin, illanistujaisiin tai rentoihin nautiskeluhetkiin yksin tai ystävien kanssa. Nauti laadukkaasta ja raikkaasta 1766 Havtorn Ginistä, joka tuo puhtaan Pohjoisen luonnon maun ja tuoksun juomalasiisi.

Täältä voit helposti tilata 1766 Havtorn Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.