Siirry pääsisältöön
Lihnell´s Summer Gin
Täältä voit helposti tilata Lihnell´s Summer Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lihnell´s Summer Gin

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 700 ml 43% vol
Pakkaus Pullo

Om Lihnell´s Summer Gin

Lihnellin Summer Gin on täydellinen kesän juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä juomasekoitus on luonnon inspiroima ja se tuo mieleen auringon lämmön ja raikkaan merituulen.

Lihnellin Summer Gin valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat sen korkean laadun ja ainutlaatuisen maun. Sen alkuperä on vahvasti Suomessa, ja se on valmistettu Suomen puhtaimmista raaka-aineista. Jokainen tislaus erä on huolella valvottu ja valmistettu perinteitä noudattaen.

Tämän ginin maku on raikas ja pirteä. Siinä yhdistyvät luontaiset ja eksoottiset yrtit, jotka luovat tasapainoisen ja herkullisen maun. Jokainen siemaus tuntuu kuin matkalta auringonpaisteiseen kesäiseen puutarhaan.

Lisäksi Lihnellin Summer Ginilla on houkutteleva tuoksu, joka herättää aistit. Tuoksu on kukkainen ja raikas, ja se avaa oven mielikuvitukselle ja inspiroi nauttimaan jokaisesta hetkestä.

Tämä gin sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin. Se on erityisen ihanteellinen valinta kesäjuhliin, rentoutumiseen rannalla tai grillijuhliin ystävien kanssa.

Lihnellin Summer Gin tarjoaa myös monipuolisuutta ruokapöytään. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku sopivat hyvin monenlaisten ruokien kanssa, erityisesti merenelävien ja salaattien seuraksi.

Parasta tässä ginissä on sen erityinen suositeltava lämpötila. Se tulisi nauttia jäisenä tai jäiden kanssa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Näin taataan täydellisen virkistävä kokemus jokaiselle ginin ystävälle.

Lihnellin Summer Gin on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät jotain erityistä ja uniikkia kesäjuomaa. Sen laadukkaat raaka-aineet, ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet luovat unohtumattoman juoma- ja ruokaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Lihnell´s Summer Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.