Siirry pääsisältöön
Wessinge Brygghus Mamuang IPA
Täältä voit helposti tilata Wessinge Brygghus Mamuang IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wessinge Brygghus Mamuang IPA

Ruotsi Laholms kommunHallands län Pullo 330 ml 7.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wessinge Brygghus Mamuang IPA

Wessinge Brygghusin Mamuang IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa mahtavan makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Wessinge Brygghusin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja käsityönä valmistetuista oluistaan. Mamuang IPA erottuu joukosta erikoisesta alkuperästään, herkullisesta mausta, houkuttelevasta tuoksusta sekä monipuolisesta käyttötarkoituksesta.

Tämän oluen erikoisuus piilee sen alkuperässä. Se on valmistettu huolella valituista mamuang hedelmistä, jotka tuovat olueen ainutlaatuisen trooppisen twistin. Tämä antaa oluelle raikkaan ja eksoottisen makuprofiilin, joka erottaa sen selvästi muista IPA-oluista.

Mamuang IPA:n maussa yhdistyvät trooppisten hedelmien makeus ja sitruksen raikkaus. Olut tarjoaa pirteän ja tasapainoisen makuelämyksen, jossa hedelmäiset sävyt korostuvat. Mamuang IPA:n raikas ja intensiivinen maku tekee siitä täydellisen valinnan oluen ystäville, jotka arvostavat uusia ja jännittäviä makuelämyksiä.

Tuoksultaan Mamuang IPA on houkutteleva ja kutsuva. Se tuo esiin hedelmäisten tuoksujen koko kirjon, joka luo miellyttävän tunnelman jo pelkästään olutta haistellessa. Trooppisen tuoksunsa ansiosta tämä olut houkuttelee nauttimaan siitä erityisesti lämpiminä kesäpäivinä tai rentouttavien illanviettojen aikana.

Mamuang IPA sopii täydellisesti erilaisten ruokien ja illanistujaisten seuraksi. Olutta voi nauttia esimerkiksi mausteisen ruoan, grillatun kalan tai metsäsienipizzan kanssa. Mausteiset ja voimakkaat ruoat korostavat oluen trooppisia sävyjä. Mamuang IPA:tä voi nauttia myös sellaisenaan nautiskellen tai ystävien kanssa jaettuna.

Olut tulisi tarjoilla jäähdytettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että oluen maistuvat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Jäähdytetyn oluen nauttiminen tuntuu virkistävältä ja täydentää sen trooppista makua.

Wessinge Brygghusin Mamuang IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa upeat makuelämykset. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville, jotka etsivät ainutlaatuista ja raikasta IPA-olutta.

Täältä voit helposti tilata Wessinge Brygghus Mamuang IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.