Siirry pääsisältöön
Borstahusen Lager
Täältä voit helposti tilata Borstahusen Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borstahusen Lager

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Borstahusen Lager

Borstahusen Lager on ruotsalainen olut, joka tuo mukanaan paljon perinteitä ja makunautintoja. Tämä olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, ja sen kuuluva maku ja tuoksu varmasti miellyttävät oluentuntijoita ympäri maailman.

Härkomst, eli alkuperä, on yksi Borstahusen Lagerin suurimmista vahvuuksista. Olut valmistetaan Borstahusenin pikkukaupungissa Skånessa Etelä-Ruotsissa. Tämä alue tunnetaan pitkästä oluenvalmistushistoriastaan ja suurta arvostusta kohtaan käsityöläisoluita kohtaan. Borstahusen Lager on todellinen kunnianosoitus tämän alueen perinteille ja taidolle.

Borstahusen Lagerin hienostunut maku ja rikas tuoksu herättävät aisteja. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän maltaisia ja humalaisia ​​makuja, luoden täyteläisen ja sileän olutkokemuksen. Sen hienovaraiset sitruksiset sävyt ja kevyet karamelliset vivahteet tekevät juomasta miellyttävän raikkaan ja samalla täyteläisen. Tämä on todellinen makuelämysten aarre, joka erottuu monista muista oluista.

Borstahusen Lager sopii hyvin monenlaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen kumppanin niin grillatulle lihalle kuin kevyemmille ruoille, kuten mereneläville tai salaatille. Olut kohottaa ruokasi makuelämystä ja tekee jokaisesta ateriasta ainutlaatuisen.

Paras tapa nauttia Borstahusen Lager on varmistaa, että se on tarjoilulämpötilassa. Suosittelemme jäähdyttämään oluen noin 8-10 asteeseen ennen tarjoilua. Tällä tavalla voit nauttia sen herkullisesta mausta ja tuoksusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Borstahusen Lager on olut, joka tarjoaa perinteitä ja makuelämyksiä yhdessä pullossa. Sen huolella valmistetut maut ja aromit vievät sinut matkalle Skånen olutkulttuuriin. Olut on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja maukkaasta käsityöoluesta.

Täältä voit helposti tilata Borstahusen Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.