Siirry pääsisältöön
Embla Pale Ale Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Embla Pale Ale Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Embla Pale Ale Pale Ale

Ruotsi Smedjebackens kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Embla Pale Ale Pale Ale

Embla Pale Ale on kehuttu ja tasapainoinen pale ale -olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä paikallisesti valmistettu olut on peräisin Härkomstin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista käsityöoluistaan. Embla Pale Ale on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, ja se tarjoaa runsaan ja monimuotoisen makumaailman.

Embla Pale Alella on raikas ja houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Tuoksussa on selvästi havaittavissa mäntyisä sävy, joka yhdistyy sitrushedelmien raikkauteen. Tämä tekee oluesta miellyttävän ja kutsuvan juotavan.

Olut tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun, jossa makeat maltit ja katkerat humalat kohtaavat täydellisesti. Maussa on havaittavissa karamellin ja paahteisen maun yhdistelmä, joka antaa oluelle miellyttävän pyöreyden. Samalla vahva humalointi antaa oluelle raikkaan ja kevyen jälkimaun.

Embla Pale Ale sopii erinomaisesti monille ruokalajeille. Oluen täyteläinen maku ja raikas katkeruus tekevät siitä erinomaisen kumppanin grillatulle lihalle ja mausteisille ruoille. Se myös puhdistaa suuta ja tasapainottaa voimakkaita juustoja, kuten cheddaria tai pähkinäisiä sulatejuustoja.

Olutta suositellaan nautittavaksi viileässä lämpötilassa, noin 6-8 °C:ssa. Tämä lämpötila kohottaa oluen parhaat ominaisuudet esiin ja tekee siitä täyteläisen ja makuelämyksellisen.

Embla Pale Ale on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita käsityöoluita ja nauttivat monipuolisista ja tasapainoisista mauista. Tämä olut on täydellinen seuralainen niin illanistujaisiin kuin rentouttaviin hetkiin kotona. Embla Pale Ale on paikkansapitävän maineensa ansainnut ja tulee varmasti tyydyttämään oluen ystävien vaativimmankin makunystyrät.

Täältä voit helposti tilata Embla Pale Ale Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.