Siirry pääsisältöön
El Coto Crianza 2019
Täältä voit helposti tilata El Coto Crianza 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Coto Crianza 2019

Espanja Rioja Tempranillo Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om El Coto Crianza 2019

El Coto Crianza 2019 on upea viinivalinta, joka kutsuu nauttimaan espanjalaisesta perinteestä ja mausta. Tämä vuoden 2019 viini tarjoaa upean yhdistelmän perinteitä ja nykyaikaista tekniikkaa, joka tekee siitä todellisen herkun viinin ystäville.

Tämän viinin alkuperästä kertoo sen nimi. Se on valmistettu Espanjan La Rioja -alueen viihtyisässä ja aurinkoisessa ilmastossa. Alueen ainutlaatuiset maaperä ja mikroilmasto antavat viinille sen erityisen luonteen ja laadun. El Coto Crianza 2019 on valmistettu Tempranillo-rypäleistä, jotka ovat La Riojan tunnetuin ja arvostetuin rypälelaji.

Tämän viinin maku ja tuoksu ovat houkuttelevia ja moniulotteisia. Se tarjoaa herkullisia vivahteita tummista marjoista, kypsistä kirsikoista ja mausteisista vaniljan sävyistä. Sen harmoninen ja tasapainoinen rakenne tekee siitä täydellisen valinnan. El Coto Crianza 2019 on hieno esimerkki siitä, miten perinteinen espanjalainen viini voi olla moderni ja monipuolinen.

Tätä viiniä voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti monenlaisille ruoille. Sen täyteläinen luonne täydentää hyvin liharuokia, erityisesti grillattua punaista lihaa ja lammasruokia. Se sopii myös hienosti erilaisten juustojen ja tapaksien seuraksi.

El Coto Crianza 2019 on parhaimmillaan tarjoiltuna hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä ja mausteisia ominaisuuksia parhaiten. Voit nauttia tästä viinistä yksinään tai jakaa sen ystäviesi kanssa erityisen illallisen kruunuksi.

El Coto Crianza 2019 on viini, joka kutsuu sinut ainutlaatuiseen matkaan espanjalaiseen viinimaailmaan. Sen rikas maku ja hienostunut luonne tekevät siitä loistavan valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja maukasta viiniä. Ole valmis kokeilemaan ja nauttimaan tästä upeasta viinistä, joka hellii kaikkia aistejasi.

Täältä voit helposti tilata El Coto Crianza 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.